مرحله اول پروژه مدیریت منابع طبیعی در‌ دایکندی پایان یافت

qiam_amin
دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۸ - ۱۴:۱۲
مرحله اول پروژه مدیریت منابع طبیعی در‌ دایکندی پایان یافت

۱۸ اسد ۱۴۰۰
پروژه احیای جنگلات که به منظور بهبود وضعیت ایکوسیستم توسط ریاست زراعت با همکاری بنیاد آقاخان از  اول ماه می ۲۰۱۹ در ولایت دایکندی شروع شده بود، با دستاوردهای مهمی به پایان رسید.
تنظیم آب‌ریزه‌ها در مساحت ۹۲۰ هکتار زمین در ولسوالی‌های میرامور و شهرستان از طریق ساخت واترشیت، بندهای خاکی و سنگی، چک‌دم و کاشت تخم بادام استالیفی، کوهی، سنگی و پسته‌ای، احیا و حفاظت ۱۱۳ هکتار علفچر‌، ساخت ‌۲۳۰ سبزخانه، ساخت یک سیستم آفتابی به منظور تحت پوشش آبیاری در آوردن ۴۸ هکتار زمین، ساخت ۱۱ ذخیره‌گاه آب، احداث شانزده قوریه به منظور تولید نهال، غرس نهال در ۴۸ هکتار زمین، احداث ۵۶۱ باغچه خانه‌گی و راه‌اندازی ده‌ها کارگاه آموزشی برای بلند بردن ظرفیت دهقانان از جمله دستاوردهای عمده این پروژه است.
این پروژه توسط برنامه انکشافی ملل متحد و کوریای جنوبی تمویل می‌شد. مرحله بعدی این پروژه قرار است به‌زودی در تمام ولسوالی‌های دایکندی راه‌اندازی شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در صالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان برگزار شد. این جلسه بر اساس پلان جلسات سکتوری مقام ولایت و به هدایت مولوی امان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۰:۲۰
Background image

بازدید و نظارت از شماری از  پروژه‌های آبیاری  در بخش زراعت در ولایت بدخشان 

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست  زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، روند بازدید و نظارت از پروژه‌های آبیاری موسسه شلتر فار لایف در این ولایت را انجام دادند. این بازدید به‌منظور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۹:۱۸
Background image

در پکتیا وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ باغدار توزیع شد

۲۰ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
از سوی مؤسسه همکار اکشن‌اید وابسته به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا، در ولسوالی سیدکرم این ولایت، وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ تن از. . .

بازگشت به خبرها