مدیریت محصولات زراعتی بغلان؛ کار ۴۳۰ پروژه‌ی زراعتی در بغلان آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۲/۲۸ - ۱۳:۶
مدیریت محصولات زراعتی بغلان؛ کار ۴۳۰ پروژه‌ی زراعتی در بغلان آغاز شد

مدیریت محصولات زراعتی بغلان؛
کار ۴۳۰ پروژه‌ی زراعتی در بغلان آغاز شد
۲۸ثور ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کار اجرای ۴۳۰ پروژه جدید زراعتی تحت برنامه مدیریت محصولات زراعتی را در ولایت بغلان رسماً با حضور مقام‌های محلی این ولایت آغاز کرد.
ساخت ۲۰۰ ذخیره‌گاه پیاز و کچالو، پنج سردخانه صفر انرژی سارک برای نگهداری میوه و هم‌چنین توزیع دستگاه‌های خشک‌کننده‌ی آفتابی میوه و سبزی شامل این برنامه است که هزینه‌ی مجموعی‌اش ۲۰۲ میلیون و ۶۷۵هزار و ۲۷۰ افغانی می‌شود.
۱۰ درصد این هزینه از سوی دهقانان مستفیدشونده و ۹۰ درصد دیگر توسط وزارت زراعت پرداخته می‌شود.
طرح برنامه مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا، توسط وزارت زراعت تهیه و توسط محمداشرف غنی رییس‌جمهور و شورای عالی اقتصادی منظور شده است. این برنامه به اساس نیازهای دهقانان و باغداران اجرا می‌شود. قرار است کار اجرای این پروژه‌ها تا شش ماه آینده به پایان برسد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۱۰:۳۴
Background image

توزیع ۱۱۸ رأس بز شیری در ولسوالی واخان ولایت بدخشان

۱۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی واخان ولایت بدخشان، ۱۱۸ رأس بز شیری برای ۵۹ خانواده مستحق و بی‌بضاعت توزیع شد. این خانواده‌ها پیش از این توسط نهادهای مربوط سروی و انتخاب شده بودند. این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۲
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان سکتور مرغداری

۱۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسوولان اتحادیه مرغداری، تولیدکنندگان چوچه مرغ و واردکنندگان این سکتور در مقر وزارت زراعت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۱۰:۱۷
Background image

در ولسوالی دشت‌ارچی کندز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای صدها دهقان آغاز شد

۱۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و با همکاری تخنیکی موسسه بازسازی و انکشاف دهات افغانستان،. . .

بازگشت به خبرها