مدیریت محصولات زراعتی؛ کار اجرایی ۳۵ پروژه در نیمروز آغاز شد

user-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۲/۲۴ - ۱۷:۲۱
مدیریت محصولات زراعتی؛ کار اجرایی ۳۵ پروژه در نیمروز آغاز شد

مدیریت محصولات زراعتی؛
کار اجرایی ۳۵ پروژه در نیمروز آغاز شد
۲۴ ثور ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کار تطبیق پروژه‌های طرح مدیریت محصولات زراعتی را در ولایت نیمروز امروز آغاز کرد.
در نخستین روز آغاز کار این پروژه، سنگ تهداب اولین ذخیره‌خانه‌ی پیاز در ولایت نیمروز توسط والی، شماری دیگر از مسوولان محلی گذاشته شد.
سیدولی سلطان والی ولایت نیمروز، تطبیق این پروژه‌ها را مضمن بلند رفتن اقتصاد دهقانان خواند و این طرح وزارت زراعت را برای رشد تولیدات زراعتی مهم دانست.
ذبیح‌الله اولیازاده رییس زراعت، آبیاری و مالداری نیمروز گفت که ۳۵ پروژه در این ولایت عملی می‌شود که شامل ساخت ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌خانه‌ی پیاز برای دهقانان در زرنج مرکز ولایت و ولسوالی‌های چخانسور، خاشرود و چهاربرجک است.
پروژه‌های برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، که در سراسر کشور عملی می‌شود، ملکیت دهقانان و باغداران است. دهقانان و باغدارانی که می‌خواهند از این تأسیسات برای‌شان ساخته شود، تنها ۱۰ درصد هزینه را می‌پردازند، زیرا ۹۰ درصد دیگر هزینه را وزارت زراعت برای‌شان می‌پردازد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۸
Background image

برنامه سه‌روزه ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت سمنگان آغاز شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان مرکز و ولسوالی‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با همکاری ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۴:۵۵
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

BACK TO NEWS