مدیریت محصولات زراعتی؛ کار اجرایی ۳۵ پروژه در نیمروز آغاز شد

user-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۲/۲۴ - ۱۷:۲۱
مدیریت محصولات زراعتی؛ کار اجرایی ۳۵ پروژه در نیمروز آغاز شد

مدیریت محصولات زراعتی؛
کار اجرایی ۳۵ پروژه در نیمروز آغاز شد
۲۴ ثور ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کار تطبیق پروژه‌های طرح مدیریت محصولات زراعتی را در ولایت نیمروز امروز آغاز کرد.
در نخستین روز آغاز کار این پروژه، سنگ تهداب اولین ذخیره‌خانه‌ی پیاز در ولایت نیمروز توسط والی، شماری دیگر از مسوولان محلی گذاشته شد.
سیدولی سلطان والی ولایت نیمروز، تطبیق این پروژه‌ها را مضمن بلند رفتن اقتصاد دهقانان خواند و این طرح وزارت زراعت را برای رشد تولیدات زراعتی مهم دانست.
ذبیح‌الله اولیازاده رییس زراعت، آبیاری و مالداری نیمروز گفت که ۳۵ پروژه در این ولایت عملی می‌شود که شامل ساخت ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌خانه‌ی پیاز برای دهقانان در زرنج مرکز ولایت و ولسوالی‌های چخانسور، خاشرود و چهاربرجک است.
پروژه‌های برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، که در سراسر کشور عملی می‌شود، ملکیت دهقانان و باغداران است. دهقانان و باغدارانی که می‌خواهند از این تأسیسات برای‌شان ساخته شود، تنها ۱۰ درصد هزینه را می‌پردازند، زیرا ۹۰ درصد دیگر هزینه را وزارت زراعت برای‌شان می‌پردازد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۱۱
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل زراعتی برای ۲۰۰ خانواده در ولسوالی عنابه پنجشیر

۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات و وسایل باغچه خانگی برای شماری از خانواده‌های مستحق در ولسوالی عنابه نظارت به‌عمل آورد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۱۱
Background image

غرس ۳۷ هزار  اصله نهال مثمر در چهار ولسوالی ولایت فاریاب

۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب به همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس  ۳۷ هزار اصله نهال‌های مثمر را در ولسوالی‌های قیصار، گرزیوان، خواجه سبزپوش و پشتونکوت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

بازگشت به خبرها