محصولات زراعتی بلخ و ننگرهار در روضه حضرت علی به‌ نمایش گذاشته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۱۵:۲۴
محصولات زراعتی بلخ و ننگرهار در روضه حضرت علی به‌ نمایش گذاشته شد

۱۱حمل ۱۴۰۰
شهرداری ولایت بلخ و ریاست زراعت ولایت ننگرهار، در یک اقدام مشترک محصولات زراعتی این دو ولایت را به منظور ایجاد روابط فرهنگی و اقتصادی میان بلخ و ننگرهار به عنوان دو خواهرخوانده، در صحن زیارت‌گاه حضرت علی موسوم به سخی، در مزارشریف به نمایش گذاشتند.
محمدفرهاد عظیمی والی ولایت بلخ، برگزاری این نمایشگاه را فرصتی برای کار مشترک اقتصادی و فرهنگی میان ولایت‌های بلخ و ننگرهار توصیف کرد.
حبیبه کاکر معاون امور اقتصادی و اجتماعی ولایت ننگرهار نیز، از برگزاری این نمایشگاه که در آن محصولات تولیدی بلخ و ننگرهار به نمایش گذاشته شده بود، قدردانی کرد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۵۲
Background image

افتتاح کارخانه بزرگ پروسس انار در کندهار به ارزش ۲ میلیون افغانی

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱ جُمَادَى الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندهار، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و با حمایت مالی شرکت خصوصی «میلکو»، یک کارخانه بزرگ فرآوری انار در منطقه چهار باغ. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۴۹
Background image

اعمار ۸۰ باب سبزخانه در دایکندی تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی اعلام کرد که کار اعمار ۸۰ باب سبزخانه در چندین ولسوالی این ولایت تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است. این سبزخانه‌ها به مساحت ۵ در ۱۰. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۳۹
Background image

کمک‌های نقدی و تخنیکی برای زنان نیازمند در ولسوالی چمتال بلخ انجام شد

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به ابتکار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ و در همکاری با مؤسسه «سی‌اچ‌اِی»، برای زنان نیازمند در ولسوالی چمتال کمک‌های نقدی و رهنمایی‌های تخنیکی فراهم گردید.
در این. . .

بازگشت به خبرها