قرار داد جامع میان وزارت زراعت و شرکت‌های مخابراتی به امضا رسید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۹ - ۱۴:۱۹
قرار داد جامع میان وزارت زراعت و شرکت‌های مخابراتی به امضا رسید

۲۹ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
قرار داد جامع (Master Agreement) میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و شرکت‌های مخابراتی روشن، ام. تی. ان، اتصالات، افغان بیسیم و گروپ کمپنی آسیا پیرامون ایجاد سهولت در دستیابی به زمین آنتن‌های مخابراتی به امضاء رسید.
هدف از امضای این تفاهم‌نامه آوردن تسهیلات برای شرکت‌های مخابراتی، رفع مشکلات قرارداد و اجاردهی زمین و انسجام و بلند بردن عایدات امارت اسلامی می باشد.
مولوی عطاء الله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در محفل امضاء تفاهم‌نامه گفت:" وزارت زراعت در خدمت سرمایه گذاران است، سکتور خصوصی با یک پلان در هماهنگ با دولت کار نمایند تا قانونمند و موفق بمانند."
احمد صیاد احمدی،  مشاور رییس اجاره‌دهی و سرمایه گذاری وزارت زراعت گفت:« نزدیک به ۷۷۷ سایت شرکت‌های مخابراتی در اراضی امارت اسلامی بوده که نزدیک به ۲۲۳ میلیون افغانی عاید از طریق اجاره دهی و قرارداد به  عایدات دولت وارد می‌گردد».
این قرار داد ها  از سوی ملا عبدالظاهر امین رئیس عمومی اجارده دهی و سرمایه گذاری وزارت زراعت و نماینده گان با صلاحیت شرکت‌های مخابراتی؛ روشن، ام تی ان، اتصالات، افغان بیسیم و شرکت خدماتی و مشورتی آسیا به امضا رسید
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور ایجاد سهولت برای سکتور خصوصی و تسهیل ساختن روند سرمایه گذاری تلاش می‌نماید تا زمینه بهتر و قانونمند را ایجاد  نماید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

چکدم به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در ولسوالی نېش ولایت کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۵ کب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و نظارت مستقیم آمریت منابع طبیعی، یک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

در ریاست زراعت ولایت میدان وردک کار ساخت سبزخانه‌ها آغاز شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، کار ساخت سبزخانه‌ها در این ریاست آغاز گردیده است.
این پروژه از سوی ریاست زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۸
Background image

در ولسوالی چمتال ولایت بلخ برای شماری از باغداران کمک کود کیمیاوی توزیع شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر آغاخان، برای شماری از باغداران ولسوالی چمتال این ولایت کمک کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
به. . .

بازگشت به خبرها