قرار است تا ختم سال مالی ۱۳۹۹، کار ساخت ۲۰ سردخانه‌ی صفر انرژی برای نگهداری سیب در ولایت سرپل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود.

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۶:۴
قرار است تا ختم سال مالی ۱۳۹۹، کار ساخت ۲۰ سردخانه‌ی صفر انرژی برای نگهداری سیب در ولایت سرپل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود.

قرار است تا ختم سال مالی ۱۳۹۹، کار ساخت ۲۰ سردخانه‌ی صفر انرژی برای نگهداری سیب در ولایت سرپل تکمیل و این سردخانه‌ها به بهره‌برداری سپرده شود.
 سردخانه‌های یاد شده از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی توسط شوراهای انکشافی ساخته می‌شود. هزینه‌ی مجموعی ساخت این سردخانه‌ها حدود ۴۷ میلیون افغانی با سهم‌گیری ۱۰ درصدی دهقانان است. هر یک از این سردخانه‌های صفر انرژی ظرفیت نگهداری ۲۰ تا ۲۵ متریک تُن سیب را دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها