قرار است تا ختم سال مالی ۱۳۹۹، کار ساخت ۲۰ سردخانه‌ی صفر انرژی برای نگهداری سیب در ولایت سرپل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود.

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۶:۴
قرار است تا ختم سال مالی ۱۳۹۹، کار ساخت ۲۰ سردخانه‌ی صفر انرژی برای نگهداری سیب در ولایت سرپل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود.

قرار است تا ختم سال مالی ۱۳۹۹، کار ساخت ۲۰ سردخانه‌ی صفر انرژی برای نگهداری سیب در ولایت سرپل تکمیل و این سردخانه‌ها به بهره‌برداری سپرده شود.
 سردخانه‌های یاد شده از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی توسط شوراهای انکشافی ساخته می‌شود. هزینه‌ی مجموعی ساخت این سردخانه‌ها حدود ۴۷ میلیون افغانی با سهم‌گیری ۱۰ درصدی دهقانان است. هر یک از این سردخانه‌های صفر انرژی ظرفیت نگهداری ۲۰ تا ۲۵ متریک تُن سیب را دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

اختتام کمپاین ادویه‌پاشی علیه آفات مورپت‌دار و خیمه‌ساز در ولایت پنجشیر

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از اختتام موفقانه کمپاین ادویه‌پاشی علیه آفات مورپت‌دار و خیمه‌ساز در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این کمپاین که به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۹:۶
Background image

در زون شرق نزدیک به یک میلیون پیوند درختان میوه‌دار تثبیت و برآورد شد

۲۵ جوزای ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان آمریت تصدیق تخم‌های اصلاح‌شده ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، نخستین نظارت و برآورد تخمینی پیوندک‌های تولیدشده را در ده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۸:۲۱
Background image

به دهاقین در ولسوالی سروبی کابل آموزش عملی کشت عصری شالی ارائه شد

مدیریت عمومی زراعت و مالداری ولسوالی سروبی ولایت کابل در چارچوب ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به منظور افزایش حاصلات شالی و ترویج روش‌های نوین زراعتی، آموزش عملی کشت شالی را. . .

بازگشت به خبرها