قرار است تا ختم سال مالی ۱۳۹۹، کار ساخت ۲۰ سردخانه‌ی صفر انرژی برای نگهداری سیب در ولایت سرپل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود.

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۶:۴
قرار است تا ختم سال مالی ۱۳۹۹، کار ساخت ۲۰ سردخانه‌ی صفر انرژی برای نگهداری سیب در ولایت سرپل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود.

قرار است تا ختم سال مالی ۱۳۹۹، کار ساخت ۲۰ سردخانه‌ی صفر انرژی برای نگهداری سیب در ولایت سرپل تکمیل و این سردخانه‌ها به بهره‌برداری سپرده شود.
 سردخانه‌های یاد شده از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی توسط شوراهای انکشافی ساخته می‌شود. هزینه‌ی مجموعی ساخت این سردخانه‌ها حدود ۴۷ میلیون افغانی با سهم‌گیری ۱۰ درصدی دهقانان است. هر یک از این سردخانه‌های صفر انرژی ظرفیت نگهداری ۲۰ تا ۲۵ متریک تُن سیب را دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها