غرس بیش از ۴۷هزار بته درخت ریشه‌یی در بلخ برای جلوگیری از توسعه صحرا

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۹/۱۳ - ۱۴:۳۸
 غرس بیش از ۴۷هزار بته درخت ریشه‌یی در بلخ برای جلوگیری از توسعه صحرا


۱۳قوس ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، اجرای برنامه‌هایی را به منظور جلوگیری از توسعه صحرا و ریگ‌های روان، در این ولایت آغاز کرده است.
این برنامه‌ها شامل غرس ۴۷هزار و ۵۰۰ بته از درخت‌های ریشه‌یی چرگس، قندوم، سکسول و گز در ساحه‌ی به مساحت ۲۰ هکتار زمین و پاشیدن تخم انواعی از نباتات مقاوم در برابر کم‌آبی می‌شود.
هم‌چنین قرار است در سال آینده نیز پنجاه هزار بته نهال صحرایی در مسیر جاده عمومی مزار-حیرتان که گاهی با ریگ‌های روان مسدود می‌شود، غرس گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها