صد کیلو سمارق صدفی، تولید روزانه «کوهستان سمارق»

qiam_amin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۲ - ۱۵:۳۰
صد کیلو سمارق صدفی، تولید روزانه «کوهستان سمارق»

۱۲ اسد ۱۴۰۰
حسن ناصر در شهرک امیدسبز کابل، سمارق صدفی تولید می‌کند. او روزانه نزدیک به صد کیلوگرام سمارق صدفی تولید و به بازار عرضه می‎کند.
حسن ناصر می‌گوید: «هر روز مرکز کشت و پرورش سمارق ما رشد و رونق بیشتری می‌نماید، تولیدات و بازار بذر ما خوب است، خیلی فارم‌دارها، چون بذر خراب از بازار خریده بود و یا از ایران و پاکستان خریداری می‌کردند، و تا بذر به کابل یا به کشور می‌رسید، به‌خاطر وقت زیاد و گرمی خراب و ضعیف می‌شد. خوش‌بختانه امروز در کابل توانستیم سمارق کشت و تولید کنیم.»
حسن ناصر که مرکزی بنام «کوهستان سمارق» راه‌اندازی کرده، می‌افزاید که تخم سمارق کوهستان سمارق خوب و بدون عفونت و اصلاح شده است‌، اکثریت مشتریان این مرکز از کشت‌شان راضی هستند. او تلاش می‌کند که با کشت، تولید و تهیه تخم سمارق به خودکفایی اقتصادی خانواده‌گی برسد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۹
Background image

در بلخ برای ۵۵ دهقان ولسوالی نهرشاهی پیاز زعفران توزیع شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کارمندان ریاست زراعت بلخ در  ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ، با همکاری دفتر «دست به دست»، روند توزیع پیاز زعفران را برای ۵۵ دهقان در قریه شهرک وطنی این ولسوالی انجام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۷
Background image

وزیر زراعت با سفیر ایران در کابل دیدار کرد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در دفتر کارش با علیرضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، دیدار و درباره گسترش همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۲۴
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS