صد تولیدکننده‌ی سبزیجات در هرات آموزش دیدند

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۶ - ۱۰:۵۴
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، صد تن از تولیدکنندگان سبزیجات‌ در این ولایت را از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، SNaPP2، مربوط به وزارت زراعت، در باره چگونگی برداشت و بازاریابی سبزیجات آموزش داد.


۶قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، صد تن از تولیدکنندگان سبزیجات‌ در این ولایت را از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، SNaPP2، مربوط به وزارت زراعت، در باره چگونگی برداشت و بازاریابی سبزیجات آموزش داد.
این تولیدکنندگان سبزیجات از از ولسوالی‌های انجیل، گذره و پشتون‌زرغون تحت آموزش قرار گرفته‌اند.
برای این تولیدکنندگان سبزیجات قبلاً از طریق برنامه حمایت از اولویت ملی دوم تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کود کیمیاوی و مشوره‌های تخنیکی در باره چگونگی کشت و تولید سبزیجات ارایه شده است. این تولیدکنندگان با شرکت صنعتی «گلنواز» به منظور فروش محصولات‌شان قرارداد دارند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها