صد تن در بخش شیوه‌های موثر باغداری در بلخ آموزش دیدند

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲۹ - ۱۰:۲۵
صد تن در بخش شیوه‌های موثر باغداری در بلخ آموزش دیدند

۲۸ جدی ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق برنامه‌ ملی باغداری و مالداری خود، نزدیک به صد تن از کارمندان بخش ترویج شامل زنان و مردان را در ولایت بلخ در زمینه‌ ترویج موثر باغداری، به صورت عملی و نظری آموزش داد.
در این برنامه آموزشی چهار روزه، احداث باغ‌های جدید معیاری، انواع شاخه‌بری و نوعیت پیوند زدن درختان نیز آموزش داده شده است.
برنامه ملی باغداری و مالداری که از سال ۲۰۰۸ به این طرف در زون شمال در بخش‌های باغداری و مالداری فعالیت می‌‌کند، در حال حاضر در تمامی ولسوالی‌های ولایات شمال و در ناامن‌ترین مناطق این زون فعالیت‌های کار می‌کند.


تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۱۴:۹
Background image

در فیض‌آباد دو مرکز عرضه و فروش محصولات لبنی ایجاد و تجهیز شد

۱۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور توسعه زنجیره ارزش محصولات لبنی، بهبود عرضه محصولات باکیفیت و حمایت از اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی خانواده‌ها، دو مرکز عرضه و فروش محصولات لبنی در شهر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۸:۴۸
Background image

توزیع گاوهای شیرده برای ۵۰ خانواده زلزله‌زده در کنر

۱۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
در کنر، روند حمایت از خانواده‌های زلزله‌زده به‌منظور بازسازی زندگی و تقویت معیشت آنان در بخش مالداری ادامه دارد. در ادامه این روند، در چارچوب پروژه «بازسازی زندگی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۳:۶
Background image

دیدار رئیس زراعت هرات با هیئت رهبری اتحادیه زعفران افغانستان

۱۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
شیخ مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با هیئت رهبری اتحادیه زعفران افغانستان دیدار و درباره وضعیت کشت و تولید زعفران، فعالیت‌های اتحادیه. . .

BACK TO NEWS