صد تن در بخش شیوه‌های موثر باغداری در بلخ آموزش دیدند

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲۹ - ۱۰:۲۵
صد تن در بخش شیوه‌های موثر باغداری در بلخ آموزش دیدند

۲۸ جدی ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق برنامه‌ ملی باغداری و مالداری خود، نزدیک به صد تن از کارمندان بخش ترویج شامل زنان و مردان را در ولایت بلخ در زمینه‌ ترویج موثر باغداری، به صورت عملی و نظری آموزش داد.
در این برنامه آموزشی چهار روزه، احداث باغ‌های جدید معیاری، انواع شاخه‌بری و نوعیت پیوند زدن درختان نیز آموزش داده شده است.
برنامه ملی باغداری و مالداری که از سال ۲۰۰۸ به این طرف در زون شمال در بخش‌های باغداری و مالداری فعالیت می‌‌کند، در حال حاضر در تمامی ولسوالی‌های ولایات شمال و در ناامن‌ترین مناطق این زون فعالیت‌های کار می‌کند.


خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها