شماری از باغداران ولسوالی نجراب ولایت کاپيسا آموزش دیدند 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۸ - ۱۳:۱۵
شماری از باغداران ولسوالی نجراب ولایت کاپيسا آموزش دیدند 

۲۸ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
برای ۴۰ تن از باغداران  دره افغانیه ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا از سوی کارمندان ریاست زراعت آن ولایت  طریقه‌های جلوگیری از آلوده شدن نباتات به آفات و امراض آموزش داده شد.
کارمندان مدیریت حفاظه نباتات و باغداری مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی نجراب برنامه آموزشی طریقه جلوگیری از مصاب شدن نباتات به آفات و امراض را در قریه‌جات مغدودخیل، کورمه و چنار سخی راه‌اندازی نمودند.
باغداران در مورد شیوه ساختن لایم سلفر، شاخه بری و طرز اسکنه پیوند بشکل عملی و نظری آموزش دیدند.
هدف از این برنامه کنترول امراض نباتی، عرضه میوه جات باکیفیت عالی و افزایش سطح تولید میوه در نجراب می‌باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها