شستی به منظور جلوگیری از تخریبات و استفاده موثر از دریای آمو دایر شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۳۰ - ۱۰:۷
شستی به منظور جلوگیری از تخریبات و استفاده موثر از دریای آمو دایر شد

۳۰ سرطان ۱۴۰۳ه‍.ش
نشستی تحت ریاست مولوی عطاءالله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور انجینر مجیب الرحمن عمر معین وزارت انرژی و آب، ابراهیم حکمت رییس امور اقتصادی معاونیت اقتصادی رییس الوزرا و روساء و مشاورانی از وزارت‌های امور داخله و امور خارجه امارات اسلامی افغانستان دایر گردید.
در این نشست پیرامون چگونگی استفاده موثر از آب دریای آمو در  بخش زراعت و جلوگیری از تخریبات این دریا در فصل آب خیزی بحث گردید و حاضران نظریات خویش را شریک نمودند.
قابل ذکر است دریای آمو از بزرگترین دریاهای افغانستان است که همه ساله در فصل گرما باعث تخریب هزاران جریب زمین در ولایت‌های شمال کشور می‌گردد و به مردم ضررهای زیاد وارد می‌کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر ارتباط پروژه 

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در دیداری با مسئولین دفتر ارتباط (پروژه TLO)، برنامه‌ها و پروژه‌های احیای منابع طبیعی در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۲۹
Background image

نشست مشورتی رهبری وزارت زراعت با هیئت چینایی درباره اعمار سه باب سردخانه

۱۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشورتی به هدف هماهنگی بیشتر برای اعمار سه باب سردخانه در ولایات مختلف کشور، امروز تحت سرپرستی مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

BACK TO NEWS