شستی به منظور جلوگیری از تخریبات و استفاده موثر از دریای آمو دایر شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۳۰ - ۱۰:۷
شستی به منظور جلوگیری از تخریبات و استفاده موثر از دریای آمو دایر شد

۳۰ سرطان ۱۴۰۳ه‍.ش
نشستی تحت ریاست مولوی عطاءالله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور انجینر مجیب الرحمن عمر معین وزارت انرژی و آب، ابراهیم حکمت رییس امور اقتصادی معاونیت اقتصادی رییس الوزرا و روساء و مشاورانی از وزارت‌های امور داخله و امور خارجه امارات اسلامی افغانستان دایر گردید.
در این نشست پیرامون چگونگی استفاده موثر از آب دریای آمو در  بخش زراعت و جلوگیری از تخریبات این دریا در فصل آب خیزی بحث گردید و حاضران نظریات خویش را شریک نمودند.
قابل ذکر است دریای آمو از بزرگترین دریاهای افغانستان است که همه ساله در فصل گرما باعث تخریب هزاران جریب زمین در ولایت‌های شمال کشور می‌گردد و به مردم ضررهای زیاد وارد می‌کند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۴۹
Background image

۱ هزار ۱۰۰ جریب زمین برای پارک صنعتی اسفنده غزنی واگذار شد

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ساحه پارک صنعتی اسفنده در ولایت غزنی که حدود (۱۱۰۰٫۳۳) جریب زمین را در بر می‌گیرد، بر اساس حکم امیرالمؤمنین (حفظه‌الله) به‌منظور ایجاد پارک صنعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

بازگشت به خبرها