شرکت امارتی زراعتی وادی ننگرهار: تولید ترشی زیتون امسال به ۴۰ تُن می‌رسد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۲:۶
شرکت امارتی زراعتی وادی ننگرهار: تولید ترشی زیتون امسال به ۴۰ تُن می‌رسد

۲۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
شرکت امارتی زراعتی وادی ننگرهار روند تولید ترشی زیتون را رسماً آغاز کرد. به گفته مسئولان این شرکت، تولید ترشی زیتون امسال در مقایسه با سال گذشته ده تُن افزایش یافته و در مجموع ۴۰ تُن ترشی برای عرضه به بازار آماده خواهد شد.
این روند در ۲۰ میزان با حضور انجنیر ندی‌الله نیازی رئیس تجارت و بازاریابی، مولوی اختر محمد هاشمی آمر فابریکه زیتون و شماری از مسئولان دیگر افتتاح گردید.
انجنیر نیازی گفت که سال گذشته این شرکت ۳۰ تُن ترشی زیتون تولید کرده بود، اما به دلیل برداشت بهتر و برنامه‌ریزی مناسب، این رقم امسال به ۴۰ تُن افزایش می‌یابد. به گفته او، روند عملی ساخت ترشی زیتون ده روز ادامه خواهد یافت و به‌دست‌آوردن ترشی کامل حدود ۴۰ روز زمان می‌برد.
شرکت زراعتی وادی ننگرهار از زمان تأسیس تاکنون در حدود ۳۱۰۰ هکتار زمین باغ‌های زیتون احداث کرده است، اما در نتیجه شرایط نامساعد سال‌های گذشته، حدود ۱۳۴۰ هکتار از این باغ‌ها آسیب دیده‌اند.
با وجود این، تولیدات فابریکه زیتون این شرکت، به‌ویژه روغن زیتون و ترشی زیتون، در داخل و خارج کشور بازار خوبی دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها