شبکه آبیاری «قلندر» در بلخ بازسازی شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۸/۷/۱۳ - ۱۹:۴۹
شبکه آبیاری «قلندر» در بلخ بازسازی شد

۱۳میزان ۱۳۹۸
شبکه آبیاری «قلندر» در روستای قلندر ولسوالی دهدادی ولایت بلخ، پس از بازسازی به‌ بهره‌برداری سپرده شد.
این شبکه‌ی آبیاری که بیش از ۱.۱ کیلومتر طول دارد، چهارصد جریب زمین زراعتی را تحت پوشش آبیاری قرار می‌دهد. این شبکه از طریق پروژه تنظیم آب در مزرعه مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بازسازی شده و یک‌هزار نفر از باشندگان محل از آن استفاده می‌کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها