شبکه‌ی آبیاری زاهدآباد لوگر به ارزش ۱۰ میلیون افغانی به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۱ - ۱۶:۳۳
شبکه‌ی آبیاری زاهدآباد لوگر به ارزش ۱۰ میلیون افغانی به بهره‌برداری سپرده شد

۲۱ دلو ۱۳۹۹
کار ساخت یک شبکه‌ی آبیاری در منطقه‌ی زاهدآباد ولسوالی محمدآغه‌ی ولایت لوگر تکمیل گردید و بهره‌برداری از این شبکه آغاز شد.
در مراسم آغاز بهره‌برداری از این شبکه‌ی آبیاری، عبدالقیوم رحیمی والی و شماری از مسوولان ملکی و نظامی ولایت شرکت کرده بودند.
عبدالله تسل، رییس زراعت ولایت لوگر می‌گوید که شبکه‌ی آبیاری منطقه‌ی زاهدآباد ولسوالی محمدآغه، ۳.۱۵ کیلومتر درازی دارد و حدود سه هزار و ۵۰۰ جریب زمین را آبیاری می‌کند و صدها خانواده از این شبکه می‌توانند از آب آن بهره‌ی همه‌جانبه بردارند.
هزینه‌ی مجموعی ساخت این شبکه، ۹.۹ میلیون افغانی است. این شبکه به همکاری برنامه‌ی زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP»  در جریان یک سال ساخته شده است.
در جریان ساخت این شبکه، برای شماری از باشنده‌گان منطقه نیز زمینه‌ی کار فراهم شده بود.
ساخت این شبکه‌ی آبیاری ۴۰ درصد ضایعات آب را کاهش و هم‌چنان حاصلات زمین‌های تحت پوشش را ۲۵ درصد افزایش می‌دهد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها