سومین جلسه‌ی هیأت مدیره‌ی شرکت زراعتی وادی ننگرهار دایر گردید

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۳ - ۱۴:۴۴

۲۲ جوزای ۱۳۹۸
سومین جلسه‌ی هیأت مدیره شرکت زراعتی وادی ننگرهار با اشتراک اعضای هیأت مدیره شرکت و به رهبری حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی و رییس هیأت مدیره آن شرکت در وزارت زراعت، برگزار شد.
پرویزعلی، رییس شرکت زراعتی وادی ننگرهار از دست‌آوردهای این شرکت در چند ماه گزارش داد که چگونه‌گی قراردادها، حفاظت از تأسیسات و جلوگیری از غصب زمین‌ها، تشریح وضعیت موجود باغ‌های ستروس، بازگرفتن زمین‌های غصب شده، ترتیب پالیسی‌ها و پلان آینده بود.
در این نشست فیصله شد تا ریاست هیأت عامل شرکت، برای به اجاره سپردن زمین‌های غیرقابل کشت (به منظور تجارت)، بر اساس قانون امور زمین‌داری اقدام شود. هم‌چنان فیصله شد تا زمین‌هایی که تاریخ اجاره آن‌ها به پایان رسیده است، به داوطلبی سپرده شود تا دوباره به اجاره داده شود.
هم‌چنان تشکیل این شرکت ۶۳۷ نفر به پیشنهاد رییس شرکت از سوی هیأت مدیره تایید شد و جهت منظوری پیشنهاد خواهد گردید.
بر اساس این جلسه، زمین‌های زراعتی که سال روان در فارم‌های سه گانه‌ی شرقی برای یک‌سال به اجاره داده می‌شود و هر شخصی که از هر منطقه کشور باشد، ولی در ساحه یاد شده (بتی کوت) زندگی کند، اولویت داده می‌شود.
هم‌چنان فیصله شد در صورتی که ساحه هده برای ایجاد مسلخ مناسب باشد و برای فارم و اهالی همجوار مشکل ایجاد ننماید، صرف زمین آن به قرارداد اصولی به شاروالی ولایت ننگرهار در بدل پول نقد برای مسلخ به اجاره داده شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها