سه شبکه آبیاری در لوگر بازسازی شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۴/۳۱ - ۱۶:۱۳
لوگر

۳۱ سرطان ۱۳۹۸
شبکه‌های آبیاری «دهنه ملک، دهنه افضل بیگ و ملک‌ نورمحمد» در مرکز ولایت لوگر، بازسازی و به بهره‌برداری رسید.
این شبکه‌ها که بیش از پنج کیلومتر طول دارد، از طریق پروژه تنظیم آب در مزرعه یا «OFWMP» مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بازسازی شده است.
با بازسازی این شبکه‌های آبیاری، سه‌صد جریب زمین زراعتی جدیداٌ تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است. از این شبکه‌ها دو هزار جریب زمین زراعتی آبیاری و ۲۴۵۰ تن از باشندگان محل مستفید می‌شوند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها