سه شبکه آبیاری در لوگر بازسازی شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۴/۳۱ - ۱۶:۱۳
لوگر

۳۱ سرطان ۱۳۹۸
شبکه‌های آبیاری «دهنه ملک، دهنه افضل بیگ و ملک‌ نورمحمد» در مرکز ولایت لوگر، بازسازی و به بهره‌برداری رسید.
این شبکه‌ها که بیش از پنج کیلومتر طول دارد، از طریق پروژه تنظیم آب در مزرعه یا «OFWMP» مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بازسازی شده است.
با بازسازی این شبکه‌های آبیاری، سه‌صد جریب زمین زراعتی جدیداٌ تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است. از این شبکه‌ها دو هزار جریب زمین زراعتی آبیاری و ۲۴۵۰ تن از باشندگان محل مستفید می‌شوند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۳:۱
Background image

دیدار وزیر زراعت با رئیس پروژه تاپی

۲۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مراد امانوف رئیس پروژه تاپی و خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان دیدار کرده و در مورد روند استملاک زمین‌های مسیر این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۳
Background image

ایجاد ۸ قطعه باغ زردآلو و آغاز کمپاین نهال‌شانی در بدخشان

۲۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه کمپاین نهال‌شانی، به تعداد ۸ قطعه باغ متمرکز زردآلو برای ۸ تن از دهقانان در ولسوالی اشکاشم ایجاد گردید. این باغ‌ها با همکاری یک مؤسسه همکار و در هماهنگی با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۱۰
Background image

برگزاری نشست هماهنگی تخنیکی میان وزارت زراعت و مؤسسات همکار برای انکشاف سکتور زراعت

۲۳ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست هماهنگی و تخنیکی میان ریاست پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان مؤسسات همکار، به رهبری سید احمد خالد صاحب‌زاده رئیس پالیسی و پلان این وزارت، در. . .

بازگشت به خبرها