سه‌صد وترنر آموزش دیدند

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱ - ۱۵:۴۲
سه‌صد وترنر آموزش دیدند

۱ جوزای ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همکاری پروژه زنجیره ارزش مالداری مربوط به اداره انکشافی ایالات متحده امریکا، USAIDAVC-Livestock، به سه‌صد تن از وترنران موظف در کلینیک‌های حیوانی مرکز و ولایات، آموزش داد.
این وترنران، در این برنامه روش‌‌های مدیریت و چگونگی جلوگیری از بیماری‌های حیوانی شامل مرغ، گاو، ماهی و زنبور را یاد گرفتند.
این برنامه آموزشی در زون‌های کابل، ننگرهار، بلخ، کندهار و هرات برای مسوولان کلینیک‌های صحت حیوانی آغاز  گردیده و در سه مرحله تطبیق می‌شود.
شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری، با اشتراک در آغاز برنامه آموزش سه‌صد وترنر، بر جلوگیری از بیماری‌های حیوانی تاکید کرده گفت «مدیریت بیماری‌های حیوانی، عرضه خدمات معیاری صحت حیوانی یک اصل عمده برای تولید بهتر محصولات حیوانی بوده و از اهمیت خاص برخوردار است. بهبود عرضه خدمات تشخیصی امراض، مبارزه علیه امراض حیوانی، خدمات وترنری و خدمات مصوونیت غذایی از اولویت‌های سکتور مالداری است.»
هدف از برنامه چنین برنامه‌های آموزشی، ارتقای سطح دانش و مهارت مسوولان کلینیک‌های صحت حیوانی و عرضه خدمات بهتر در سطح کشور می‌باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها