سفر کمیته طلبات و تأمینات وزارت زراعت به پکتیکا، خوست و پنجشیر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۹:۳۸
سفر کمیته طلبات و تأمینات وزارت زراعت به پکتیکا، خوست و پنجشیر

کمیته طلبات و تأمینات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های پکتیکا، خوست و پنجشیر سفر کرده و با مسئولان ریاست‌های زراعت در پیوند به طلبات و باقیات وزارت زراعت از پروژه‌های تطبیق‌شده پیش از فتح، دیدار و گفتگو نمود.
این هیأت به ریاست عزیزالرحمن رحمانی مشاور وزارت در امور مالی، به منظور تحقق مصوبه شماره ۱۸ کابینه امارت اسلامی افغانستان به پنجشیر نیز سفر کرد. آنان هدف سفرشان را بررسی و رسیدگی به طلبات و تضمینات شرکت‌هایی عنوان نمودند که قبل از فتح پروژه‌های وزارت زراعت را در این ولایت‌ها تطبیق کرده، اما تاکنون پول خویش را دریافت نکرده‌اند.
اعضای هیأت خواستار همکاری همه‌جانبه مسئولان ریاست‌های زراعت در ولایت‌های خوست، پکتیکا و پنجشیر برای پیشبرد هرچه بهتر امور کاری این کمیته شدند. همچنان، هیأت متذکره به منظور بازدید و نظارت از روند تطبیق پروژه‌ها به ولسوالی‌هایی که در آن پروژه‌ها عملی شده بود، سفر کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۱
Background image

در ولسوالی شولگره ولایت بلخ، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی میان ده‌ها دهقان توزیع شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به گفته ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در سطح ولسوالی شولگره و به همکاری موسسه «اکتیِد»، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ دهقان در ولایت لوگر آغاز شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج زراعت معیاری در ولایت لوگر، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ تن از دهاقین. . .

بازگشت به خبرها