سفر وزیر زراعت به ولایت زابل

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۸ - ۱۵:۱۷
زابل ولایت ته دکرنې وزیر سفر

۷ قوس ۱۴۰۱هـ.ش
مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت زابل سفر کرد و ضمن دیدار با مسوولان محلی این ولایت به روح پرفتوح مرحوم ملامحمدعمر مجاهد نخستین رهبر امارت اسلامی افغانستان دعا نمود.
آقای عمری در سفرش به ولایت زابل در اول با قاری صلاح‌الدین ایوبی قوماندان امنیه آن ولایت دیدار نموده، مسوولیت جدیدش منحیث مسوول امنیت مردم زابل را مبارک باد گفته و ضمنآ پیرامون موضوعات کاری صحبت داشتند.
وزیر زراعت به قوماندان امنیه زابل گفت:" امارت اسلامی پایه‌هایش در حال محکم شدن‌است و فرمان‌های نیک یکی پس از دیگری از طرف رهبری امارت برای نظام‌سازی و دولت‌سازی داده‌ می‌شود که بخشی از آن مربوط وزارت زراعت می‌گردد، مبارزه باکشت کوکنار، جلوگیری از غصب زمین، استرداد زمین‌های امارتی، توزیع زمین به مردم علاقه‌مند زراعت و سرمایه‌گذاری و انکشاف زراعت و مالداری از مواردی اند که وزارت زراعت مکلف به تطبیق آن می‌باشد، از شما می‌خواهیم که در این راستا وزارت زراعت را همکاری نمائید".
بعد از آن قاری صلاح‌الدین ایوبی صحبت نموده و آمادگی‌اش را در راستای تطبیق برنامه‌های زراعتی اعلان نمود. بعد از این دیدار وزیر زراعت و هئیت همراه شان عبد الظاهر امین رییس عمومی اجاره دهی‌ و سرمایه گذاری، ملا محمد حسین احمد خورشید رییس دفتر، مولوی مصباح الدین مستعین رییس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت، مولوی عطاءالله راشد رییس زراعت زابل و مولوی زلاند رییس ترانسپورت وزارت خارجه  به مقبره ملامحمدعمر مجاهد نخستین امیرالمومنین افغانستان رفته و به روح آن مرد فقید دعا نمودند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با هیئت رهبری موسسه خیریه ترکیه

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با سلیمان ایپلی رئیس موسسه خیریه ترکیه و معاونش سردارولی شهباز دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و کمیته هالند

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری پروژه «بهبود معیشت‌های پایدار و تقویت زنجیره‌های ارزش در برابر تغییرات اقلیمی در افغانستان» میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمیته هالند در کابل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۲:۱۴
Background image

توزیع نهال‌های مثمر و وسایل باغداری برای ۱۰۰ باغدار در جوزجان

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری با موسسه داکار، برای ۱۰۰ تن باغدار در ولسوالی فیض‌آباد این ولایت، نهال‌های مثمر همراه با وسایل باغداری و کود. . .

بازگشت به خبرها