سفر وزیر زراعت به ولایت خوست جهت حفاظت از جنگلات

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۳۰ - ۱۲:۲
سفر وزیر زراعت به ولایت خوست جهت حفاظت از جنگلات

۳۰ میزان ۱۴۰۳ ه‍.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، در راس هیئتی از مسوولان وزارت‌های زراعت، امور داخله و صنعت و تجارت به منظور حفاظت از جنگلات به ولایت خوست سفر کرد.
 در این سفر، مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی، مولوی عبدالحق مخدوم معین پلان و پالیسی وزارت داخله و مولوی سید احمد آغا رئیس شرکت امارتی افغان کارت، وزیر زراعت را همراهی می‌کردند.
در جریان این سفر نشستی در ساختمان ولایت خوست با حضور مقامات ارشد این ولایت از جمله مولوی لطف‌الله محمود آخندزاده رئیس استخبارات، مولوی عبدالقیوم روحانی والی خوست، قاری عبدالرشید عمری قوماندان امنیه و مولوی محبوب شاه قانت معاون والی برگزار شد. در این نشست، موضوع حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قطع آن‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها