سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت جوزجان 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۱۰:۳۰
سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت جوزجان 

 هیئتی به سرپرستی مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت با حضور سید احمد خالد صاحب زاده رییس تنظیم علفچرها و تیم از کارمندان آن ریاست که  به منظور نظارت و ارزیابی از پروژه‌های منابع طبیعی به شمال کشور سفر کرده بود عازم ولایت جوزجان گردید. 
 هیئت متذکره ابتدا با قاری گل حیدر شفق والی ولایت جوزجان دیدار نموده و اهداف سفر شان را بیان نمودند.
 متعاقبأ رئیس عمومی منابع طبیعی در یک جلسه جداگانه با رئیس، آمر منابع طبیعی و برخی کارمندان ریاست زراعت ولایت جوزجان نیز دیدار کرده و آنها را در قسمت تسریع تطبیق پروژه های انکشافی رهنمای‌های تخنیکی نمودند.
قابل ذکر است که ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت در سال جاری به ولایت جوزجان بخاطر سرسبزی، جنگلات،جلوگیری از توسعه صحرا و تثبیت ریگ های روان مبلغ ۱.۵میلیون افغانی بودجه دارد.
 این سفر به هدف تسریع روند تطبیق پروژهای انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در بخش حفاظت از جنگلات و منابع طبیعی به  ولایت جوزجان انجام شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۴
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌ها در ولسوالی چخانسور

۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به‌منظور رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر، در رأس هیأتی به ولسوالی چخانسور سفر کرد.
مولوی نیاز محمد «وهاج» همراه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۳
Background image

وزارت زراعت زمین را به وزارت صنعت و تجارت منتقل کرد

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان ریاست امور زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قرارداد انتقال زمین بین ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۳
Background image

غرس ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل با همکاری مؤسسه استارز، ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر را در شماری از قریه‌های این ولسوالی غرس. . .

بازگشت به خبرها