سفر هیئت ریاست منابع بشری وزارت زراعت به  ولایت هرات 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۰ - ۹:۲۹
سفر هیئت ریاست منابع بشری وزارت زراعت به  ولایت هرات 

هیئتی از ریاست منابع وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالولی اتقانی رئیس منابع بشری این وزارت به منظور  ارزیابی، الکترونیکی سازی سیستم حاضری و حل مشکلات کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالدرای  ولایت هرات در بخش منابع بشری به آن ولایت سفر کردند.
این هیئت مطابق به هدایت رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالدرای به سرپرستی رئیس منابع بشری به منظور تکمیل پروسه ارزیابی اجراآت، الکترونیکی سازی سیستم حاضری کارمندان، بررسی مشکلات، رسیده گی به شکایات بعضی از کارمندان در مورد تعیینات سال ۱۴۰۲،  طرح و بازنگری تشکیلات برای سال ۱۴۰۳ در ریاست زراعت ولایت هرات به آن ولایت سفر نمودند.
هیئت متذکره در جریان این سفر طی جلسه‌ای با کارمندان ریاست زراعت ولایت هرات هدف سفرشان به آن ولایت را بیان کرده و خواستار  همکاری رییس و کارمندان زراعت آن ولایت در بخش‌های مربوطه شدند.
مولوی عبدالولی اتقانی رئیس منابع بشری وزارت زراعت در این جلسه پیرامون اهداف سفر صحبت نموده و از مسئولین ریاست زراعت ولایت هرات خواست تا کارمندانی را که میعاد ارزیابی اجراآت شان تکمیل گردیده به رویت لایحه وظایف، پلان کار، راپور اجرات سالانه و مقرره طرز سلوک به طور عادلانه و شفاف به صورت مستند و مستدل به اساس لیاقت و شایستگی کارمندان ارزیابی نمایند و کارمندان که اجراآت خوب دارند تشویق و ارتقا قدم داده شود و کارمندان که ضعیف هستند و صداقت و پاه بندی به وظیفه ندارند نمرات ضعیف داده شود تا متوجه نواقص و خلاهای کاری خویش گردیده.
 همچنان رئیس منابع بشری در بخش از صحبت‌های خویش راجع به استخدام کارمندان در بست‌های مسلکی نیز یاد آوری کرد و از مسئولین خواست تا در قسمت استخدام بست‌های مسلکی از افراد مسلکی و تحصیل کرده استفاده گردد تا اداره بتواند خدمات بهتر و باکیفیت را برای دهاقین و مردم افغانستان عرضه نمایند و از انفکاک کارمندان به صورت سلیقه‌یی و به اساس دلایل غیر موجه جداً جلوگیری گردد.
این هیئت به رهبری مولوی عبدالولی اتقانی رئیس منابع بشری با حضور عبدالمتین بریالی آمر روابط مامورین، محمد هارون زدران آمر ارزیابی اجراآت کارکنان، سوانح و دیتابیس، لیاقت علی شفیعی مدیر عمومی ارزیابی اجراآت وظیفوی و محمد حسیب گلستانی مدیر عمومی سوانح ولایتی به ولایت هرات سفر کرده اند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
Background image

افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۳۰
Background image

وزیر زراعت با مسئولان ریاست زراعت کندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت در تالار ریاست زراعت کندهار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

BACK TO NEWS