سفر مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت به ولایت بامیان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۳ - ۹:۵۲
سفر مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت به ولایت بامیان

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولایت بامیان در حضور داشت مولوی عبدالله سرحدی والی بامیان با کارمندان اداره زراعت در مورد اولویت های کاری اداره صحبت کرد.
در آغاز مجلس ملا گلاب الدین ذبیح الله رئیس زراعت بامیان صحبت نموده گفت " بامیان دارای آب فراوان است و حاصلخیز است؛ لیکن دهقانان با زحمت زیاد حاصل کم میگیرند، نیاز است که برای افزایش حاصلات و تجارت آن کار شود، بامیان‌ دارای منابع طبیعی زیادی میباشد، امسال از عاید منابع طبیعی ۲۰ میلیون جمع‌ کردیم".
بعد از آن  مولوی عبدالله سرحدی والی بامیان به ایراد سخن پرداخته و گفت "که حاصل بیشتر‌ دهقانان  بامیان کچالو است، نیاز است دو فابریکه تولید کچالو جور شود، دهقانان را کمک میکند تا حاصل کچالو در آن پروسس و از آن چپس تهیه شود، تاجران تشویق شوند در این بخش سرمایه گذاری کنند، وزیر‌‌ زراعت میخواهیم گیاه مالت بیشتر ترویج شود و مسوولان توجه بیشتر کند. "
پس‌ از آن مولوی عطاالله عمری وزیر زراعت،‌ آبیاری و مالداری 
" وطن از اثر تجاوز بیگانه ها آسیب دیده،‌ یکی از این آسیب‌ها زراعت و منابع طبیعی است، اگر این تجاوز ها نمی‌بود خودکفا می‌بودیم، چون ۵۰ سال پیش از مواد غذایی خود کفا بودیم، شکرانه این امنیت و آرامش را بدانیم، نیاز است که روی امنیت غذایی کار کنیم،‌ مواد خوراکی بیگانه ها آلوده به امراض است، برای کامیابی دهقانان و سر پای ایستاد کردن مالداران یک رساله را جور کردیم اینک آن را تشریح می‌کنیم و شما مسوولیت دارید این پیام را به دهقانان برسانید در این رساله ۵ موضوع را نوشته‌ایم، زراعت، مالداری، آبیاری، منابع طبیعی و اراضی  افغانستان است، در صورت مدیریت و کار بهتر میتوانیم وطن را سر پای ایستاد کنیم و از محتاجی همسایه ها خلاص شویم".
 آقای عمری تاکید کرد " که در کنار برنامه‎های حکومتی سرمایه گذاران را تشویق می‌کنیم تا بالای کار و بار کچالو سرمایه گذاری کنند در برنامه خود داریم برای مدیریت آب‌های موسمی و زیر زمینی ۱۲۰ چکدم می‌سازیم و جنگلات را به ۴،۵ فیصد می رسانیم، کارهای ابتدایی آن آغاز شده،  برای مهار خشک سالی نیز برنامه داریم".

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی چال تخار

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی چال ولایت تخار به‌هدف گسترش فضای سبز و بهبود محیط زیست، از سوی کارمندان ریاست زراعت تخار در آن  ولسوالی به‌گونه رسمی آغاز گردید.
مراسم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۱۲
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی کلکان کابل

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی بهاری تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در ولسوالی کلکان آغاز گردید.
این برنامه با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۵
Background image

توزیع ۱۵۰۰ نهال اصلاح‌شده در ولسوالی چهارکنت بلخ

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایوی در بخش زراعت و باغداری، روند توزیع نهال‌های اصلاح‌شده در قریه سفید چشمه ولسوالی چهارکنت تطبیق گردید.
این برنامه با همکاری مدیریت عمومی خدمات. . .

بازگشت به خبرها