سفر معین وزارت زراعت برای تسریع تطبیق پروژه‌های آبیاری در ارزگان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۲۷

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و  منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت ارزگان، در نشستی با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، بر تطبیق سریع و مؤثر پروژه‌های آبیاری تأکید کرد.
در این نشست، سرپرست ریاست یادشده مولوی اسدالله اسد و آمر منابع طبیعی مولوی عبدالمنان فاروقی نیز حضور داشتند و پیرامون موضوعات مهم مختلف، بحث‌های همه‌جانبه صورت گرفت.
مولوی فیضان در سخنانش در مورد پروژه‌های آبیاری که از سوی اداره خوراک و زراعت ملل متحد برای ولایت ارزگان در نظر گرفته شده است، وضاحت ارائه کرد. وی بر تطبیق سریع، معیاری و مؤثر این پروژه‌ها تأکید نموده و گفت که مدیریت درست آب برای رشد زراعت دارای اهمیت حیاتی است.
از سوی دیگر، سرپرست ریاست زراعت ولایت ارزگان در مورد عملی‌شدن این پروژه‌ها اطمینان کامل داده و تعهد سپرد که کارهای پروژه‌ها به‌گونه به‌موقع، شفاف و مطابق معیارهای تعیین‌شده پیش برده خواهد شد.
مسئولان باور دارند که با تطبیق این پروژه‌ها، سکتور زراعت ولایت ارزگان رشد خواهد کرد، حاصلات دهقانان افزایش می‌یابد و وضعیت اقتصادی مردم بهتر خواهد شد.
در افغانستان، مدیریت منابع آب و تقویت سیستم‌های آبیاری، یکی از پایه‌های اساسی رشد سکتور زراعت به‌شمار می‌رود. در همین راستا، وزارت زراعت تلاش می‌کند تا با همکاری نهادهای بین‌المللی، پروژه‌های زیربنایی را در ولایت‌های مختلف تطبیق نماید تا حاصلات دهقانان افزایش یافته و وضعیت اقتصادی آنان بهبود یابد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها