سفر معین آبیاری ‌ و منابع طبیعی  وزارت زراعت به ولایت نورستان 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۵/۱۳ - ۱۵:۴
نورستان ولایت ته د کرنې وزارت د اوبولګولو او طبیعي سرچینو د مرستیال سفر

۱۳ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در راس یک هیئت از روئسا و کارمندان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف بررسی وضعیت کلی زراعت و مالداری، حل مشکلات دهقان و مالدارن و حفاظت از جنگلات به ولایت نورستان سفر کرد.
 این سفر به منظور ارزیابی و بررسی فعالیت‌های سکتور زراعت، مالداری، اراضی و آبیاری و همین گونه جلب همکاری مسوولان محلی جهت حفاظت از جنگلات ولایت نورستان صورت گرفته است.
مولوی بازمحمد فیضان در جریان این سفر در نخست با مولوی شیرآغا پیر حبیب الرحمان رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان و کارمندان آن اداره دیدار کرده و گزارش کارکردها و دستاوردهای‌شان را استماع نموده و هدایات لازم را جهت بهبود امور شان سپرد.
قرار است در جریان این سفر معین زراعت و مالداری با مسوولان محلی ولایت نورستان دیدار کرده و خواستار همکاری شان در بخش تطبیق پروژهای  زراعتی و مالداری، حفاظت از جنگلات و سایر پروژه های که از سوی وزارت زراعت در ولایت نورستان تطبیق میشود گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با هیئت رهبری موسسه خیریه ترکیه

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با سلیمان ایپلی رئیس موسسه خیریه ترکیه و معاونش سردارولی شهباز دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و کمیته هالند

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری پروژه «بهبود معیشت‌های پایدار و تقویت زنجیره‌های ارزش در برابر تغییرات اقلیمی در افغانستان» میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمیته هالند در کابل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۲:۱۴
Background image

توزیع نهال‌های مثمر و وسایل باغداری برای ۱۰۰ باغدار در جوزجان

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری با موسسه داکار، برای ۱۰۰ تن باغدار در ولسوالی فیض‌آباد این ولایت، نهال‌های مثمر همراه با وسایل باغداری و کود. . .

بازگشت به خبرها