سفر رییس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت به ولایت سرپل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۹ - ۱۳:۴۷
سفر رییس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت به ولایت سرپل

۹ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت در حالیکه  سید احمد خالد صاحب‌زاده رئیس تنظیم علفچرهای این وزارت وی را همراهی می‌کرد در راس یک هیئت رسمی به  ولایت سرپل سفر کردند.
این هیئت که متشکل از کارمندان ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت بودند به هدف تسریع روند تطبیق پروژهای انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در بخش حفاظت از جنگلات و منابع طبیعی در ولایت سرپل  به آن ولایت سفر کرده است.
هیئت متذکره در آغاز سفر با قاری عبدالغنی شریفی رئیس زراعت، قاری محمد منیر آمر منابع طبیعی، حیات الله طلبی مدیر عمومی مالی و اداری و سایر کارمندان بخش منابع طبیعی و مالی اداری ولایت سرپل دیدار کرده و جلسه‌ای را به منظور بررسی وضعیت کلی  جنگلات و منابع طبیعی ولایت سرپل، میزان پیشرفت پروژه‌های انکشافی و انسجام امور حفاظت از منابع طبیعی برگزار نمودند.
در این جلسه روی  چگونگی حفاظت و اهمیت منابع طبیعی چون جنگلات، علفچر، ساحات حفاظت شده و نباتات بومی و مصنوعی صحبت گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۱:۲۳
Background image

سفر معین مالی و اداری وزارت زراعت به منظور تثبیت مسیر خط آهن در ولایات جنوب و شمال‌غرب کشور

۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طبق هدایت ریاست‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان، در ترکیب یک هیأت رسمی به هدف تثبیت مسیر خط. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۲۸
Background image

سفر رئیس عمومی جمع‌آوری عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت تخار

۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نداء محمد عابد، رئیس عمومی جمع‌آوری عواید عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت رسمی به منظور بررسی وضعیت جمع‌آوری عشر و زکات و تقویت هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۲۴
Background image

سفر رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت بدخشان

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی ندا محمد عابد، رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طی سفر رسمی به ولایت بدخشان با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

BACK TO NEWS