سفر رئیس زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت به ولایت هلمند

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۴ - ۱۱:۸
سفر رئیس زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت به ولایت هلمند

۲۴ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی رئیس زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس هیئتی به منظور افتتاح پروژه‌های احیا و بازسازی شبکه‌های زهکشی به ولایت هلمند سفر کرد.
در جریان این سفر، رئیس زهکشی وزارت زراعت ابتدا با مولوی محمد نبی حماس معاون والی هلمند دیدار نموده و خواستار همکاری در جهت تطبیق اهداف این سفر شد. معاون والی هلمند نیز اطمینان همکاری لازم را برای تطبیق این پروژه‌ها اعلام کرد.
هیئت وزارت زراعت همچنین با مولوی نیاز محمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری هلمند ملاقات داشته و خواستار پشتیبانی در تطبیق پروژه‌های زهکشی شدند که این درخواست با اعلام همکاری از سوی مسئولان ریاست زراعت مواجه گردید.
در ادامه سفر، هیئت وزارت زراعت به ولسوالی‌های مختلف ولایت هلمند از جمله باباجی و ناوه رفته و کار احیا و بازسازی شبکه‌های زهکشی را آغاز کردند. در ولسوالی باباجی شبکه زهکشی به طول حدود ۱۴.۵ کیلومتر و در ولسوالی ناوه به طول ۴۵ کیلومتر آغاز گردید. این پروژه‌ها که در مجموع شامل ۶۰ کیلومتر شبکه زهکشی می‌شود، بیش از ۱۲ هزار جریب زمین زراعتی را تحت پوشش قرار خواهد داد. این اقدام به کاهش سطح آب و افزایش حاصلات زراعتی در مناطق یادشده کمک شایانی خواهد کرد.
این پروژه ها از بودجه انکشافی وزارت زراعت تمویل و از سوی ریاست زهکشی و اصلاح زمین وزارت زراعت تطبیق می شود که هدف از آن بهبود بهره‌وری زمین‌های زراعتی با سطح آب بلند و حاصلات کم عنوان شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها