سفر رئیس زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت به ولایت بدخشان

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۹ - ۱۵:۱۴
سفر رئیس زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت به ولایت بدخشان


۲۹ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی رئیس زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طی سفری کاری به ولایت بدخشان با احسان‌الله سراجی آمر امور زراعتی و سرپرست ریاست زراعت بدخشان و کارمندان بخش منابع طبیعی دیدار کرد.
در این دیدار، مولوی حاتمی در مورد پروژه‌های زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی بحث کرده و هدف از سفر خود به بدخشان را بررسی امکان‌سنجی برای تطبیق پروژه‌های اصلاح زمین‌های زراعتی از طریق هموارسازی زمین‌های ناهموار و کاهش سطح آب زیرزمینی در مناطقی که مشکل بالابودن این آب را دارند، عنوان کرد. او بر اهمیت استفاده از روش‌های علمی برای آماده‌سازی این زمین‌ها جهت کشت تأکید کرد.
سرپرست ریاست زراعت بدخشان ضمن خوش‌آمدگویی به رئیس زهکشی، به چالش‌های ناهموار بودن اراضی این ولایت اشاره کرده و بیان داشت که بسیاری از ولسوالی‌ها نیاز به مسطح‌سازی زمین‌ها دارند تا علاوه بر افزایش حاصلخیزی خاک، از تخریب آن نیز جلوگیری شود. او همچنین مشکل بالابودن سطح آب زیرزمینی را یکی از چالش‌های اصلی برخی مناطق بدخشان دانست و بر ضرورت اصلاح خاک‌های نمکی این مناطق تأکید کرد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۰
Background image

کمپاین واکسین طاعون برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق آغاز شد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین آگاهی‌دهی و تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۱۴
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان در افغانستان

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با محمد سجاد ساجد رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان WHH در افغانستان، بر. . .

بازگشت به خبرها