سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین، میرابان، اربابان، باغداران، زارعین و مالداران دیدار و روی مشکلات زراعتی و مالداری مردم محل گفتگو نمود.
باشندگان خواجه سبزپوش در دیدار با رئیس زراعت، خواسته‌ها و پیشنهادات خود را در بخش‌های مختلف از جمله اعمار سربندها و دیوارهای استنادی، پاک‌کاری و بازسازی کانال‌های آبیاری، توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی، اعمار کشمش‌خانه‌های عصری و سردخانه‌ها و همچنان تهیه علوفه برای مواشی مطرح کردند.
رئیس زراعت فاریاب وعده سپرد که با همکاری وزارت زراعت و مؤسسات همکار، مشکلات مطرح‌شده به گونه تدریجی بررسی و حل خواهد شد.
او همچنان از دهاقین و مالداران خواست تا برای تقویت منابع مالی دولت، عشر و زکات شرعی خویش را در وقت معین پرداخت کنند.
این نشست با دعای خیر و آرزوی صلح و رفاه برای مردم افغانستان پایان یافت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها