سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان به ولسوالی شغنان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۰:۲۹
سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان به ولسوالی شغنان

۱۹ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در رأس یک هیئت کاری، از ولسوالی شغنان بازدید نمود. در این سفر، انجنیر روح‌الله حسینی مدیر انکشاف میوه‌جات ریاست زراعت بدخشان، رئیس زراعت را همراهی می‌کرد.
در جریان این سفر، رئیس زراعت ضمن دیدار با مسئولان محلی ولسوالی شغنان، فعالیت مأمورین را در بخش‌های جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی، حفظ و مراقبت جنگلات، و عرضه خدمات زراعتی مورد بررسی قرار داد.
همچنان قاری حزب‌الله مدیر خدمات زراعتی ولسوالی شغنان، گزارش مفصل از روند کاری، عرضه خدمات زراعتی و چالش‌های موجود در این مدیریت را با رئیس زراعت در میان گذاشت.
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان در پایان این سفر اطمینان داد که در حد امکانات موجود، اقدامات لازم برای رسیدگی به مشکلات یادشده روی‌دست گرفته خواهد شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها