سفر رئیس تحقیقات اساسی، تطبیقی و توافقی انستیتوت تحقیقات زراعتی به پروان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۳۷
سفر رئیس تحقیقات اساسی، تطبیقی و توافقی انستیتوت تحقیقات زراعتی به پروان

۲۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
دوکتور محمد رفیع باوری رئیس تحقیقات اساسی، تطبیقی و توافقی انستیتوت تحقیقات زراعتی همراه با غیاث‌الدین آمر تحقیقات امراض و آفات نباتی و محمد افضل متخصص اصلاح گندم، به هدف ارزیابی وضعیت فارم‌های تحقیقاتی و بررسی تخم‌های بذری مسترد شده به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پروان سفر کرد.
هیئت در جریان این سفر از آمریت مرکز آموزشی تحقیقات زراعتی و لابراتوارهای مربوط دیدن نموده و توصیه‌های تخنیکی لازم را برای جلوگیری از گسترش امراض گندم و بهبود امور تحقیقاتی با مسئولان مربوط شریک ساخت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها