سروی و انتخاب مستفیدین پروژه‌های حبوبات و تخمیانجات سبزیجات در دایکندی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۰:۳۲
سروی و انتخاب مستفیدین پروژه‌های حبوبات و تخمیانجات سبزیجات در دایکندی

۱۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی روند سروی و انتخاب مستفیدین دو پروژه زراعتی را در شماری از ولسوالی‌های این ولایت تطبیق کرد. این برنامه‌ها با هدف حمایت از دهاقین و تقویت تولیدات زراعتی روی‌دست گرفته شده است.
در چارچوب پروژه حبوبات، روند سروی و انتخاب مستفیدین در ولسوالی‌های نیلی و سنگتخت انجام شد که بر اساس آن، دهاقین واجد شرایط در بخش تخم نخود در ولسوالی نیلی و در بخش لوبیا در ولسوالی سنگتخت انتخاب گردیدند.
هم‌چنان، در بخش تخمیانجات سبزیجات، روند سروی دهاقین در پنج ولسوالی نیلی، شهرستان، میرامور، کجران و خدیر عملی شد و دهاقین واجد شرایط برای بهره‌مندی از این پروژه شناسایی گردیدند.
این پروژه‌ها توسط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی از طریق آمریت امور زراعتی، با هماهنگی موسسه سو و با حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد تطبیق می‌گردد و هدف آن بهبود وضعیت معیشتی دهاقین و توسعه فعالیت‌های زراعتی در سطح ولایت می‌باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۱۲:۵۰
Background image

آغاز توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای دهقانان در ولسوالی فرخار ولایت تخار

۱۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای یک هزار  دهقانان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی فرخار ولایت تخار، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و از سوی دفتر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۱۲:۴۹
Background image

تسلیم‌دهی وسایل تولید تخم بذری گندم به دهقانان در ولسوالی چاه‌آب ولایت تخار

۱۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری بنیاد انکشافی آقاخان در چارچوب برنامه بهبود مصونیت غذایی و ارتقای تولیدات زراعتی، روند تطبیق پروژه‌ای را آغاز کرد که. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۱٬۹۰۰ تن دهقان در ولایت بغلان

۱۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و به همکاری تخنیکی مؤسسه وطن، تحت نظارت مسؤولان ولسوالی‌های مربوطه، تخم اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها