سروی تخنیکی هیأت جمهوری خلق چین برای تثبیت محل اعمار سه سردخانه معیاری در افغانستان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۸:۵۵
سروی تخنیکی هیأت جمهوری خلق چین برای تثبیت محل اعمار سه سردخانه معیاری در افغانستان

در چارچوب همکاری‌های تخنیکی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و جمهوری خلق چین، هیئت‌های تخنیکی چینایی وارد افغانستان گردیده و روند سروی و تثبیت موقعیت اعمار سه باب کمپلکس سردخانه معیاری را در ولایات مختلف کشور آغاز نمودند.
در آغاز سفر، هیئت تخنیکی با مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری  و کفیل وزارت زراعت دیدار کرده و اهداف سفر خویش را توضیح دادند. معین وزارت ضمن خوش‌آمدید به آنان، اعمار سردخانه‌ها را گامی مهم در راستای جلوگیری از ضیاع محصولات زراعتی و استفاده مؤثر از حاصلات کشور خواند.
پس از آن، هیئت چینایی با تیم تخنیکی وزارت زراعت نشست مشترکی برگزار و روی مکان‌یابی سردخانه‌ها تبادل نظر نمودند. سپس، این هیئت همراه با تیم تخنیکی وزارت از ساحات پیشنهادی در ولسوالی چهارآسیاب کابل (سقاوه) و همچنین ساحه دوسرکه در ولسوالی بگرامی بازدید به عمل آورده و ارزیابی تخنیکی لازم را انجام دادند.
در ادامه، هیئت تخنیکی کشور چین با همراهی رئیس زراعت ولایت بلخ و تیم  ریاست زیربناهای زراعتی وزارت، به ولایت بلخ سفر نموده و با معاون والی آن ولایت پیرامون موقعیت اعمار سردخانه در شهر مزارشریف دیدار و گفتگو کردند. در این سفر، دو ساحه مشخص‌شده قبلی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.
سرانجام، پس از بررسی نهایی، ساحه چهارراهی شمع در مرکز شهر مزارشریف به‌عنوان محل مناسب اعمار سردخانه از سوی هیأت تخنیکی چین انتخاب گردید که این انتخاب نیز از سوی ریاست زراعت ولایت بلخ مورد تأیید قرار گرفت.
جریان بررسی و سروی این پروژه با همکاری نزدیک تیم تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همچنان ادامه دارد. این پروژه از اهمیت زیاد در زمینه حفظ، نگهداری و بازاریابی میوه‌جات تازه کشور برخوردار می‌باشد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS