سروی اقتصادی و اجتماعی ساحه حفاظت‌شده صالح ولنگ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۹:۴۳
سروی اقتصادی و اجتماعی ساحه حفاظت‌شده صالح ولنگ

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان آمریت تنظیم منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور انجام سروی اقتصادی و اجتماعی، به دره تل مربوط ولسوالی پریان اعزام شدند و مطابق پلان و سالنامه ترتیب‌شده با اهالی قریه‌جات مختلف این دره مصاحبه نمودند.
این سروی با هدف بررسی وضعیت زندگی مردم محل و همچنان ارزیابی وضعیت زیست حیوانات اهلی و وحشی موجود در ساحه انجام شده است تا معلومات دقیق‌تری در مورد شرایط معیشتی و محیط‌زیستی منطقه به دست آید.
ساحه صالح ولنگ به‌عنوان یک ساحه حفاظت‌شده، از ارزش بلند محیط‌زیستی برخوردار بوده و حفاظت از منابع طبیعی و تنوع حیات وحش آن از اولویت‌های اساسی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به‌شمار می‌رود. بر همین اساس، نتایج این سروی در برنامه‌ریزی‌های آینده جهت حفاظت بهتر از ساحه و بهبود وضعیت معیشتی باشندگان محل مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها