سرمایه‌گذاری ۲۲۵ نفر در صنعت زنبورداری در فراه

naim.rezai
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۹ - ۱۵:۶
سرمایه‌گذاری ۲۲۵ نفر در صنعت زنبورداری در فراه

صنعت زنبورداری در ولایت فراه، روبه رشد است و علاقمندی شهروندان این ولایت برای سرمایه‌گذاری در این بخش، بیشتر شده است.
آب‌وهوای گرم، زمین‌های زراعتی وسیع و وجود باغ‌های گسترده، زمینه را برای رشد صنعت زنبورداری فراهم ساخته است.
تاکنون ۲۲۵ نفر در این ولایت در بخش صنعت زنبورداری سرمایه‌گذاری کرده و مصروف تولید عسل می‌باشند.
بررسی‌ها و ارزیابی‌های ریاست زراعت فراه، نشان می‌دهد که در سال ۱۳۹۹، در سراسر این ولایت به صورت تخمینی حدود ده متریک‌تُن عسل تولید شده است.
توجه به زنبورپروری و تولید عسل در ولایت فراه، پس از سال ۱۳۹۶ بیشتر شد. ریاست زراعت، برای رشد این صنعت به ۲۳۵ خانم بی‌بضاعت کندوهای زنبور عسل توزیع کرد و توزیع این کندوها علاقمندی مردم را به صنعت زنبورعسل بیشتر ساخت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

آغاز فاز دوم پروژه عرضه خدمات مالداری و صحت حیوانی در بدخشان

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
فاز دوم پروژه عرضه خدمات مالداری و صحت حیوانی از سوی مؤسسه کمیته هالند با هماهنگی و همکاری  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان رسماً آغاز گردید.
بر بنیاد. . .

بازگشت به خبرها