سخن‌رانی وزیر عدلیه در سمینار هم‌آهنگی روسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۵:۵۲
سخن‌رانی وزیر عدلیه در سمینار هم‌آهنگی روسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت 

۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی افغانستان، در سمینار هم‌آهنگی روسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت حضور یافته و پیرامون جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی سخنرانی کرد.
وزیر عدلیه در این نشست گفت:"امارت بهترین نظام را در جهان ایجاد کرده است. در این نظام هیچ‌کس نمی‌تواند با زور و قلدری عمل کند و همه باید خود را برابر اصول امارت و قانون اسلامی بسازند. یکی از دست‌آوردهای مهم امارت، جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی است و در این زمینه موفقیت‌های قابل ملاحظه‌ای داشته‌ایم. روسای مسئول باید اوامر رهبری نظام را رعایت کرده و در این راستا کار کنند."
در ادامه، مولوی احسان‌الله وثیق، رئیس عمومی قضایای امارت، قانون جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی را قرائت کرده و توضیحاتی ارائه نمود.
لازم به ذکر است که مولوی عبدالحکیم شرعی مسئولیت ریاست کمیسیون جلوگیری از غصب، تشخیص، تثبیت و استرداد زمین‌های امارتی افغانستان را بر عهده دارد و به همین منظور برای ایراد سخنرانی در این سمینار دعوت شده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها