ساخت اکثریت ذخیره‌گاه‌های کچالو در غور تکمیل شده است

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۹:۵۷
ساخت اکثریت ذخیره‌گاه‌های کچالو در غور تکمیل شده است

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی شش ماه قبل کار ساخت  ۳۲۷ سردخانه صفر انرژی برای نگهداری کچالو در مرکز و شماری از ولسوالی‌های ولایت غور را آغاز کرده بود که اکنون اکثریت آن تکمیل شده و به بهره‌برداری سپرده شده است.
قرار است تا دو هفته دیگر تمام این ساختمان‌ها تکمیل گردد.
ارزش مجموعی این ذخیرگاه‌ها بیش از ۱۸۱ میلیون افغانی است. هر یک از ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۱۲ الی ۱۶ متریک تن کچالو را دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۳:۳۵
Background image

دیدار وزیر زراعت با رییس دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد در افغانستان

۲۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان با رییس دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد (UNOPS) در افغانستان دیدار کرد و دو طرف درباره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۰:۳۰
Background image

به‌منظور گسترش سیستم آبیاری قطره‌ای، به دهقانان در کندهار آموزش عملی و نظری ارائه شد

۲۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همکاری تیم تخنیکی مدیریت ترویج زراعت ولسوالی ژړۍ، به شماری از دهقانان به‌منظور گسترش و استفاده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۱۵
Background image

رئیس آبیاری و تکنالوژی جدید وزارت زراعت به منظور مدیریت بهتر آب و ارزیابی پروژه‌ها به ننگرهار سفر کرد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی معاذالله عادل، رئیس آبیاری و تکنالوژی نوین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت تخنیکی و مسلکی، به منظور مدیریت مؤثر. . .

بازگشت به خبرها