ساخت اکثریت ذخیره‌گاه‌های کچالو در غور تکمیل شده است

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۹:۵۷
ساخت اکثریت ذخیره‌گاه‌های کچالو در غور تکمیل شده است

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی شش ماه قبل کار ساخت  ۳۲۷ سردخانه صفر انرژی برای نگهداری کچالو در مرکز و شماری از ولسوالی‌های ولایت غور را آغاز کرده بود که اکنون اکثریت آن تکمیل شده و به بهره‌برداری سپرده شده است.
قرار است تا دو هفته دیگر تمام این ساختمان‌ها تکمیل گردد.
ارزش مجموعی این ذخیرگاه‌ها بیش از ۱۸۱ میلیون افغانی است. هر یک از ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۱۲ الی ۱۶ متریک تن کچالو را دارد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۰:۴۸
Background image

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در ولایت تخار

۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته خبر داد. این آمار بر اساس جمع‌آوری و توحید گزارش‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

BACK TO NEWS