ساخت اکثریت ذخیره‌گاه‌های کچالو در غور تکمیل شده است

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۹:۵۷
ساخت اکثریت ذخیره‌گاه‌های کچالو در غور تکمیل شده است

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی شش ماه قبل کار ساخت  ۳۲۷ سردخانه صفر انرژی برای نگهداری کچالو در مرکز و شماری از ولسوالی‌های ولایت غور را آغاز کرده بود که اکنون اکثریت آن تکمیل شده و به بهره‌برداری سپرده شده است.
قرار است تا دو هفته دیگر تمام این ساختمان‌ها تکمیل گردد.
ارزش مجموعی این ذخیرگاه‌ها بیش از ۱۸۱ میلیون افغانی است. هر یک از ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۱۲ الی ۱۶ متریک تن کچالو را دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۴:۴
Background image

برگزاری جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز با حضور مولوی نیازمحمد «وهاج» رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، نمایندگان ریاست‌های انکشاف دهات و اقتصاد و همچنین مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری برنامه آموزشی استفاده مؤثر از حشره‌کش‌ها برای دهقانان در ولایت سمنگان

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان فنی بخش حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان برنامه آموزشی را در قریه‌های شریکیار و دوکوه مرکز ایبک برگزار کردند.
گلاب‌الدین غیاثی مدیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۳:۵۸
Background image

شناسایی مستفیدین احداث باغ‌های نهال مثمر در ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرد که روند سروی و شناسایی ۶۰ خانواده مستحق پروژه احداث باغ‌های نهال مثمر در ولسوالی اشترلی تکمیل گردیده است.
به گفته. . .

بازگشت به خبرها