ساخت اکثریت ذخیره‌گاه‌های کچالو در غور تکمیل شده است

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۹:۵۷
ساخت اکثریت ذخیره‌گاه‌های کچالو در غور تکمیل شده است

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی شش ماه قبل کار ساخت  ۳۲۷ سردخانه صفر انرژی برای نگهداری کچالو در مرکز و شماری از ولسوالی‌های ولایت غور را آغاز کرده بود که اکنون اکثریت آن تکمیل شده و به بهره‌برداری سپرده شده است.
قرار است تا دو هفته دیگر تمام این ساختمان‌ها تکمیل گردد.
ارزش مجموعی این ذخیرگاه‌ها بیش از ۱۸۱ میلیون افغانی است. هر یک از ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۱۲ الی ۱۶ متریک تن کچالو را دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها