رییس زراعت بلخ با شماری از موسسه‌های همکار زراعت دیدار کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۷/۲۴ - ۱۵:۱۹
رییس  زراعت بلخ  با شماری از موسسه‌های همکار زراعت دیدار کرد

24 میزان 1400 هـ.ش
9 ربیع الاول 1443 هـ.ق
مولوی خالد رییس زراعت، آبیاری و مالدری ولایت بلخ جهت هماهنگی بیشتر در کارها با شماری از نماینده گاه موسسه های فعال در سکتور زراعت  دیدار کرد.
نماینده گان موسسه‌های همکار وزارت زراعت در ولایت بلخ گزارش پلان‌های تطبیق شده و پلان های آینده شان را در سکتور زراعت  برای رییس زراعت این ولایت اراییه نمودند. و از رییس زراعت آبیاری و مالداری ولایت بلخ خواهان همکاری همه جانبه‌ی ریاست زراعت با موسسه‌ها شدند و از رییس  زراعت بلخ خواستند در عرصه‌های مختلف با موسسات همکاری نمایند و جهت تطبیق پلان‌های بیشتر کاری آنها را در بلخ یاری رسانند.
در همین حال مولوی خالد رییس زراعت، آبیاری و مالدری بلخ وعده هرگونه همکاری را با نمایندگان موسسه‌ها متذکره داده گفت" من به عنوان نماینده حکومت در بلخ با شما در عرصه‌های مختلف همکاری همه جانبه می‌نمایم".

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها