رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

qiam_amin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۴
رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

۱۲دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، مولوی سلیمان ایمن، از سوی معاون ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله به کارمندان این ریاست معرفی گردید.

در این مراسم معرفی، علاوه بر معین ولایت لغمان، رییس زراعت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، رییس زراعت نورستان مولوی محمدولی محسن، کارمندان ریاست و مسئولان ادارات مختلف ولایت نیز حضور داشتند.

در این نشست، رییس پیشین ریاست زراعت لغمان که اکنون به‌عنوان رییس زراعت ننگرهار تعیین شده است، سخنرانی کرد و گفت که تغییر و تبدیل از اصول یک دولت است. وی از همکاری خوب کارمندان ریاست زراعت لغمان قدردانی نمود و برای رییس جدید آرزوی موفقیت کرد.

سپس مولوی سلیمان ایمن، رییس تازه تعیین‌شده، گفت که مسئولیت یک امانت سنگین است و تلاش خواهد کرد این مسئولیت را به بهترین شکل انجام دهد. وی افزود: «ما خدمت‌گزاران مردم هستیم و به مردم خدمات شفاف ارائه خواهیم کرد.» او همچنان از تلاش‌ها و کارکردهای رییس پیشین قدردانی نمود.

همچنان معین ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله از خدمات رییس پیشین ستایش کرد، برای رییس جدید توفیق خدمت صادقانه را خواست و از جانب اداره ولایتی، همکاری کامل را اطمینان داد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها