ریاست زراعت پنجشیر کیفیت تخم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی را بررسی و تأیید کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۰:۳۷
ریاست زراعت پنجشیر کیفیت تخم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی را بررسی و تأیید کرد

به منظور اطمینان از کیفیت و کمیت مواد زراعتی پروژه توزیع تخم اصلاح‌شده، تیم متخصصین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از نمونه‌های گندم و کودهای کیمیاوی که قرار است توسط مؤسسه «نسل‌های آینده افغانستان» توزیع گردد، بازدید به عمل آورد.
در این بازدید که با حضور نمایندگان تخنیکی مؤسسه جهانی غذا (WFP) و مسؤولان مؤسسه «نسل‌های آینده افغانستان» انجام شد، متخصصین ریاست زراعت نمونه‌های تخم گندم اصلاح‌شده و کودهای سفید و سیاه را با دقت ارزیابی کردند. پس از بررسی، آنان از کیفیت و کمیت این مواد زراعتی ابراز رضایت نمودند.
ریاست زراعت پنجشیر تأکید دارد که نظارت بر کیفیت تخم و کودهای زراعتی از اولویت‌های این اداره است و در تطبیق پروژه‌های زراعتی، دقت و شفافیت را در صدر فعالیت‌های خود قرار داده است. همچنان از همکاری مؤثر مؤسسه «نسل‌های آینده افغانستان» در این روند قدردانی به‌عمل آمده است.
گفتنی است این مواد زراعتی به‌زودی در ولسوالی‌های آبشار و عنابه برای دهاقین مستحق توزیع می‌گردد تا زمینه افزایش حاصل‌خیزی زمین و گام‌برداشتن به سوی خودکفایی زراعتی در ولایت پنجشیر فراهم شود

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS