ریاست زراعت هلمند: سال آینده کم‌وبیش یک میلیون نهال آماده‌ی توزیع می‌شود

user-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ - ۱۴:۲۱
د هلمند د کرنې ریاست: راتلونکی کال څه باندې یومیلیون مېوه لرونکي او بې مېوې نیالګي وېش ته چمتو کیږي

۱۶ جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هلمند می‌گوید، به خاطر توسعه‌ی باغداری و حمایت از باغداران، همین حالا در قوریه‌های این ولایت، روی آماده‌سازی بیش از میلیون نهال میوه‌دار و بی‌میوه کار جریان دارد و قرار است که در سال آینده، برای توزیع آماده و در اختیار باغداران و زمین‌داران قرار داده شود.
زلمی الکو، رییس زراعت ولایت هلمند می‌گوید که در این قوریه‌ها ۲۰۰ هزار قلمه‌ی گل گلاب، ۲۰۰ هزار قلمه‌ی زیتون، ۲۰۰ هزار قلمه‌ی انگور، ۲۰۰ هزار قلمه‌ی انار، ۵۰ قلمه‌ی انجیر، پرورش می‌یابند و هم‌چنان ۱۰ کیلو تخم سرو، ۱۰ کیلو تخم مورفان، ۲۰ کیلو تخم ناجو آماده می‌شود و نیز در ۲۰ جریب زمین کشت نهالک‌های میوه‌ای به سرعت جریان دارد تا در آینده باغداران و زمین‌داران این ولایت آن را در اختیار داشته باشند.
به گفته‌ی آقای الکو، ریاست زراعت هلمند در این اواخر روی انواع درختان میوه‌دار و زینتی تحقیق کرده است که با دریافت نتایج خوب، حالا تلاش می‌کند که در قوریه‌ها و نرسری‌ها این درختان را بیش‌تر پرورش بدهد و در اختیار باغداران و زمین‌داران هلمندی قرار بدهد.
زلمی الکو می‌گوید که اداره‌ی او برنامه دارد تا با افزایش پرورش و ترویج نهال‌های ارزشمند و جدیدی که با خاک و هوای هلمند تطابق دارند، فرصت‌های کاری بیش‌تر را برای باغداران و زمین‌داران و سایر باشنده‌گان هلمند فراهم کند و از این طریق درآمد آنان را افزایش دهد.

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS