ریاست زراعت سمنگان در ۱۳۹۹ چی کرد؟

naim.rezai
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ - ۱۷:۳۵
ریاست زراعت سمنگان در ۱۳۹۹ چی کرد؟
ریاست زراعت ولایت سمنگان، توانسته است ۹۳ درصد بودجه‌ انکشافی‌اش در سال مالی ۱۳۹۹ را مصرف کند. این ریاست در سال مالی گذشته، ۲۲ میلیون و ۲۴۹هزار و ۲۱۳ افغانی بودجه داشت.
این ریاست توانسته است که ۹۳ درصد بودجه‌اش را در قالب پروژه‌های مختلف از جمله پروژه احیا و حفاظت جنگل‌ها و تنظیم آب‌ریزه‌ها، احیای فارم‌ها و توسعه جنگل‌داری زراعتی، سرسبزی، ارزش‌افزایی محصولات نبات طبی هینگ، تنظیم علفچرها و جلوگیری از توسعه صحرا، تهیه و توزیع تخم‌های اصلاح‌شده، ساخت مزرعه‌های نمایشی‌ گندم، سویابین و اصلاح کارگاه ماشین‌های تیل‌کشی به مصرف رسیده است.
مسوولان ریاست زراعت سمنگان می‌گویند که امسال در قالب طرح پروژه مدیریت محصولات زراعتی نیز، ۲۵۱ پروژه در سطح ولایت سمنگان به ارزش ۱۲۹ میلیون و ۳۴۹ هزار و ۴۸۶ افغانی راه‌اندازی شود. این پروژه‌ها شامل ساخت ۸۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۱۱۰ ذخیره‌گاه کچالو، ۱۱ سردخانه سیب سبزیجات و توزیع ۵۰ دستگاه‌ سولری خشک‌کننده میوه و سبزیجات می‌شوند که حدود ۹۰ درصد کار اجرای این پروژه‌ها به پیش رفته است.
هم‌چنین در سال ۱۳۹۹، ۴۰۰ هکتار زمین تخریب شده با پاشیدن تخم هینگ احیا و چهار انجمن نبات طبی هنگ ایجاد شده است. ۱۱۳ گوسفند نیز به منظور حفاظت از ساحات نباتات طبی به اعضای انجمن‌ها توزیع شده است.
۵۰۲ هکتار چراگاه نیز که تخریب شده بود از طریق تخم‌پاشی احیا و دو دوهزار و ۹۵ مترمکعب بند محافظتی (چکدم)، ۷ ذخیره‌‌گاه آب ساخته شده است.
یک‌هزار و ۶۰۰ جریب باغ جدید نیز از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت ساخته و ۳۴۲ متریک تن تخم اصلاح شده به دهقانان توزیع شده است.
ساختمان ریاست زراعت نیز با هزینه ۱۵ میلیون و ۳۵۰هزار و ۵۵۴ افغانی در شهر ایبک ساخته شده است. پروژه احیا و حفاظت از جنگل‌ها و تنظیم آب‌ریزه‌ها هم به ارزش ۳ میلیون و ۷۳۴هزار افغانی در ولسوالی‌های حضرت سلطان، فیروزونخچیر، خرم‌وسارباغ و مرکز ایبک تطبیق شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها