روند توزیع مزد کارگران پروژه اعمار چکدم و واترشیت در پنجشیر آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۳
روند توزیع مزد کارگران پروژه اعمار چکدم و واترشیت در پنجشیر آغاز شد

۲۷ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
روند توزیع مزد کارگران پروژه اعمار چکدم و واترشیت تحت عنوان مصونیت غذایی، امروز در ولایت پنجشیر آغاز گردید.
 این پروژه که با هدف ذخیره‌سازی آب‌های سطحی و جلوگیری از بروز سیلاب‌ها تطبیق می‌شود، برای ۱۵۰۰ نفر در ولسوالی‌های حصه اول، پریان، دره، آبشار و بازارک زمینه کار چهل روزه را فراهم کرده است. بر اساس طرح، برای هر کارگر معادل ۲۰۰ دالر آمریکایی مزد در نظر گرفته شده که امروز روند پرداخت ۵۰ درصد آن، معادل ۷۰۳۴ افغانی (۱۰۰ دالر آمریکایی) آغاز شد. 
این پروژه به کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد، توسط کمیته ناروی برای افغانستان و در هماهنگی با اداره زراعت ولایت پنجشیر تطبیق می‌گردد.
مسئولان تطبیق پروژه می‌گویند که با تکمیل باقی‌مانده کار، مزد متباقی کارگران نیز پرداخت خواهد شد. این پروژه به دلیل سردی زمستان متوقف شده بود و قرار است با مساعد شدن هوا، روند کاری آن دوباره از سر گرفته شود.
باشندگان محل از تطبیق چنین پروژه‌ها ابراز رضایت کرده و خواهان ادامه و گسترش این‌گونه برنامه‌ها به منظور ایجاد زمینه کار و بهبود وضعیت محیطی شده‌اند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها