روند تمدید و توزیع جواز فعالیت ادویه فروشی‌های نباتی و صحت حیوانی در ولایت کاپیسا آغاز گردید

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۷/۲۳ - ۸:۳۷
روند تمدید و توزیع جواز فعالیت ادویه فروشی‌های نباتی و صحت حیوانی در ولایت کاپیسا آغاز گردید

به اساس هدایت رهبری وزارت زراعت مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت ولایت کاپیسا امروز با اهداء و توزیع جواز برای یک باب ادویه فرشی نباتی رسمآ روند تمدید و توزیع جواز فعالیت ادویه فروشی‌های نباتی و صحت حیوانی را آغاز کرد.
چندی قبل بنا بر هدایت مقام وزارت کارمندان فنی بخش حفاظه نباتات و آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی برای تمامی ادویه فروشی‌های نباتی و صحت حیوانی در سطح ولایت کتبآ هدایت داده بودند تا هرچه عاجل جوازهای تاریخ گذشته خویش را طبق قانون تمدید نموده و کسانیکه  تا حالا جواز اخذ ننموده کارهای خویش را طی مراحل نموده و جواز فعالیت اخذ نمایند.
این کار به منظور عرضه خدمات معیاری و با کیفیت صورت گرفت است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۴۸
Background image

آموزش طریقه درست نهال‌شانی برای باغداران ولایت نیمروز 

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان بخش امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از باغات قریه‌های ملا عبدالصمد و ده خواجه بازدید کرده و برای باغداران در مورد طریقه درست نهال‌شانی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۳۰
Background image

در میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری غرفه بگیرید و تولیدات خود را به فروش برسانید

قرار است میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری از طرف ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای چهار روز از تاریخ دوم تا پنجم ثور سال ۱۴۰۵ هجری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع تخم پیاز و کودهای کیمیاوی برای ۷۷ تن از دهاقین در جوزجان

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور افزایش حاصلات زراعتی، برای ۷۷ تن از دهاقین در ولسوالی فیض‌آباد تخم پیاز و کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
بر بنیاد معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها