روند تطبیق و تکمیل شماری از ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو مربوط پروژه‌‌ی مدیریت محصولات زراعتی در ولایت بادغیس

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۴ - ۹:۵۸
روند تطبیق و تکمیل شماری از ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو مربوط پروژه‌‌ی مدیریت محصولات زراعتی در ولایت بادغیس
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری به تعداد ۴۲۴ پروژه جدید زراعتی شامل ساخت ۲۵۴ ذخیره‌گاه کچالو، ۹۵ ذخیره‌گاه پیاز، ۴۰ کشمش‌خانه، ۵ سردخانه صفر انرژی مُدل سارک و توزیع ۳۰ دستگاه سولری خشک‌کننده سبزیجات و میوه‌جات را در ولایت بادغیس در نظر گرفته است که اکثریت آن تکمیل شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) با برگزاری محفلی به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، رسماً آغاز شد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

توزیع بسته‌های پرورش سمارق برای دهقانان ولسوالی جرم

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف، بسته‌های وسایل پرورش سمارق را برای ۵۰ تن از دهقانان پنج قریه ولسوالی جرم توزیع کرد.
این بسته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

بازگشت به خبرها