روند تطبیق و تکمیل شماری از ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو مربوط پروژه‌‌ی مدیریت محصولات زراعتی در ولایت بادغیس

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۴ - ۹:۵۸
روند تطبیق و تکمیل شماری از ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو مربوط پروژه‌‌ی مدیریت محصولات زراعتی در ولایت بادغیس
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری به تعداد ۴۲۴ پروژه جدید زراعتی شامل ساخت ۲۵۴ ذخیره‌گاه کچالو، ۹۵ ذخیره‌گاه پیاز، ۴۰ کشمش‌خانه، ۵ سردخانه صفر انرژی مُدل سارک و توزیع ۳۰ دستگاه سولری خشک‌کننده سبزیجات و میوه‌جات را در ولایت بادغیس در نظر گرفته است که اکثریت آن تکمیل شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

برنامه توزیع شربت ضد پارازیت به حیوانات در هرات آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری، مالداری و اراضی ولایت هرات، از آغاز برنامه "دیوارمینگ" یا توزیع شربت ضد پارازیت برای حیوانات در قریه زیارتجاه ولسوالی گذره خبر داد. این برنامه با همکاری کمیته هالند. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۴۴
Background image

کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها به‌منظور کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو در بادغیس آغاز شد

با نزدیک شدن عید سعید قربان، کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها و محلات عمومی بود و باش حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های ولایت بادغیس آغاز گردید. این برنامه به هدف کنترول بیماری تب خون‌دهنده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۸:۵۸
Background image

یازدهمین جلسه هیئت مدیره صندوق انکشاف زراعت و مالداری برگزار شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
یازدهمین جلسه هیئت مدیره صندوق انکشاف زراعت و مالداری تحت ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری،. . .

BACK TO NEWS