روز دوم کنفرانس ملی رشد زراعت: کارهای گروهی برای جامع‌سازی استراتژی

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۹/۴ - ۱۳:۱۴
روز دوم کنفرانس ملی رشد زراعت: کارهای گروهی برای جامع‌سازی استراتژی

۴ قوس ۱۳۹۸

روز دوم کنفرانس ملی رشد زراعت برای بحث و مشورت دهقانان، متخصصان زراعت و استادان پوهنتون اختصاص داده شده تا در گروپ‌های کاری، روی عوامل تولید، بسته‌بندی، چگونه‌گی رساندن به بازار، فرصت‌ها و از میان برداشتن چالش‌ها کار کنند.

حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت در آغاز روز دوم این کنفرانس به حاضرین گفت: «انتظار داریم در ۱۰ گروپ خودتان را تنظیم کنید، روی عوامل تولید، افزایش تولید چون غله‌ها، میوه‌ها، لبنیات، سبزی‌ها، حفاظت از جنگل‌ها، از میان برداشتن مشکلات، استفاده از فرصت‌ها و زراعت در قریه‌ها بحث کنید.»

هم‌چنان آقای غفوری از اشتراک‌کننده‌گان خواست که روی مسوولیت‌های سکتور خصوصی و ادارات حکومتی صحبت کنند و به نماینده‌گی هر تیم یک نفر نظریات‌شان را پیشکش حاضران کند تا در چوکات آن فعالیت‌های سکتور زراعت به آن استقامت یابد و استراتژی زراعت ساخته شود.

«روی کمبودی‌ها در محلات، ارزش‌افزایی، جمع‌آوری، پاک‌کاری بسته‌بندی، پروسس، رساندن به مارکیت، درجه‌بندی، صادرات، بازاریابی صحبت کنید، در هر تیم کاری یک نفر آگاه امور زراعتی از زون‌های مختلف کشور با شما هستند و آن‌ها شما را در این قسمت کمک می‌کنند.»

معین آبیاری وزارت زراعت گفت که در اخیر نظریه‌ها، به یک نتیجه‌گیری جامع می‌رسیم تا همین زنجیره تکمیل شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۱
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان شورای تحقیقات زراعتی هند و مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان نهادهای بین‌المللی تحقیقات زراعتی دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان نهادهای بین‌المللی  مرکز بین‌المللی بهبود جواری  و گندم،  مرکز بین‌المللی کچالو و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

د کندهار په ۱۶ ولسوالیو او ښار کې له ۶۱۰ زره څخه ډېر کوچني څاروي د پرازیټونو پر ضد درمل شول

د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست، د کوچنیو څارویو د روغتیا د خوندي کولو او د مالدارۍ د ودې په موخه، د کندهار ښار او ۱۶ ولسوالیو کې د داخلي او خارجي پرازیټونو د مخنیوي پراخ. . .

بازگشت به خبرها