روزانه بیش از یک تُن روغن کنجد در سرپل تولید می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ - ۱۴:۳۰
سیبسشی

۲۹ دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، می‌گوید که میزان تولید روغن کنجد در این ولایت، روزانه به ۱.۳۸ متریک تُن می‌رسد.
میزان تولید روغن کنجد طی سال جاری در ولایت سرپل، به ۵۰۲ متریک تُن رسیده است.
افرادی که در بخش تولید کنجد فعالیت دارند، می‌گویند که روغن کنجد به دو شیوه‌ی سنتی و عصری توسط دستگاه‌های کوچک تولید می‌شود.
روغن‌‌های تولید شده برعلاوه‌ی رفع نیازمندی‌های خود ولایت سرپل، به ولایات همجوار از قبیل جوزجان و بلخ نیز صادر می‌شود.
در همین‌حال، معلومات اداره احصاییه و معلومات نشان می‌دهد که در شش ماه اول امسال، به ارزش ۳۱هزار و ۶۲۹ دالر، روغن کنجد به بیرون از کشور صادر شده است. انتظار می‌رود تا اخیر سال میزان صادرات روغن کنجد افزایش چشم‌گیر داشته باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها