رهنمود تنظیم فعالیت انجوها و احصایه زراعتی و اقلیمی افغانستان با وزیر زراعت شریک شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۹ - ۹:۹
رهنمود تنظیم فعالیت انجوها و احصایه زراعتی و اقلیمی افغانستان با وزیر زراعت شریک شد

مسوولان ریاست پلان و پالیسی رهنمود تنظیم فعالیت انجوها و پیدا کردن ساحات تحت کشت آبی و للمی و ارقام هواشناسی افغانستان را با مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری شریک نمودند.
این دو رهنمود از سوی  کارمندان مسلکی ریاست احصایه و تنظیم معلومات زراعتی و متخصصان  بخش پلان ترتیب و امروز طی پریزنتیشن مفصل به وزیر زراعت ارایه گردید.
در این رهنمودها در مورد چگونگی شناسایی ساحات جغرافیایی افغانستان؛ مناطق جنگلی، کوهی، زمین‌های آبی، زمین‌های للمی، علفچر، فعالیت‌ انجوها، موسسات و دفاتر خارجی بحث شده بود.
مسوولان مربوطه هدف از تهیه این رهنمودها را ایجاد شفافیت، موثریت، سهل سازی فعالیت‌های انجوها و مشخص سازی ارقام تحت پوشش زراعتی افغانستان عنوان کردند.
در جریان پیشکش کردن این رهنمودها مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری از ترتیب کننده‌گان این رهنمودها تقدیر نموده و در بعضی موارد نظریاتش را در مورد بهتر شدن و مشخص سازی مکلفیت‌های انجوها شریک نمود تا در آن گنجانیده شود.
در این مجلس ملامحمدحسین خورشید رئیس دفتر، ملامحمداحسان صالح رئیس احصایه زراعتی، مولوی امان الله شاهی رئیس نظارت و ارزیابی، شفیع‌الله مهمند مشاور امور زراعتی و حسن خان عزیزی مشاور پلان وزارت زراعت حضور داشتند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها