رئیس غله جات وزارت زراعت در کنفرانس بین الملی توسعه زنجیره ارزش گندم و برنج اشتراک کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۱ - ۱۱:۳۳
رئیس غله جات وزارت زراعت در کنفرانس بین الملی توسعه زنجیره ارزش گندم و برنج اشتراک کرد

۱۱ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
محمد اکبر وزیری رئیس توسعه غله جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به نماینده‌گی از این وزارت در کنفرانس بین الملی، که پیرامون توسعه زنجیره ارزش گندم و برنج، تلفات مواد غذایی، استراتیژی‌های ضایعات در منطقه، که کشور ترکیه برگزار گردیده اشتراک کرد.
این کنفرانس  در شهر انکارا کشور ترکیه از طریق دفتر سازمان اسلامی برای امنیت غذای (IOFS) دایر گردیده و ‌نماینده‌گان کشورهای بنگلادشی، قزاقستان، تاجیکستان، موراکو، پاکستان، قطر، ترکیه، تونس و مصر  در این کنفرانس اشتراک کردند.
کنفرانس متذکره  بتاریخ ۲۹ نوامبر  به  هدف بحث روی چگونگی تنظیم زنجیره ارزش گندم و برنج، کاهش تلفات مواد غذایی  و استراتیژی‌های ضایعات در منطقه دایر گردید و قرار است تا چند روز آینده جریان داشته باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها