رئیس غله جات وزارت زراعت در کنفرانس بین الملی توسعه زنجیره ارزش گندم و برنج اشتراک کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۱ - ۱۱:۳۳
رئیس غله جات وزارت زراعت در کنفرانس بین الملی توسعه زنجیره ارزش گندم و برنج اشتراک کرد

۱۱ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
محمد اکبر وزیری رئیس توسعه غله جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به نماینده‌گی از این وزارت در کنفرانس بین الملی، که پیرامون توسعه زنجیره ارزش گندم و برنج، تلفات مواد غذایی، استراتیژی‌های ضایعات در منطقه، که کشور ترکیه برگزار گردیده اشتراک کرد.
این کنفرانس  در شهر انکارا کشور ترکیه از طریق دفتر سازمان اسلامی برای امنیت غذای (IOFS) دایر گردیده و ‌نماینده‌گان کشورهای بنگلادشی، قزاقستان، تاجیکستان، موراکو، پاکستان، قطر، ترکیه، تونس و مصر  در این کنفرانس اشتراک کردند.
کنفرانس متذکره  بتاریخ ۲۹ نوامبر  به  هدف بحث روی چگونگی تنظیم زنجیره ارزش گندم و برنج، کاهش تلفات مواد غذایی  و استراتیژی‌های ضایعات در منطقه دایر گردید و قرار است تا چند روز آینده جریان داشته باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۱۵
Background image

رئیس آبیاری و تکنالوژی جدید وزارت زراعت به منظور مدیریت بهتر آب و ارزیابی پروژه‌ها به ننگرهار سفر کرد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی معاذالله عادل، رئیس آبیاری و تکنالوژی نوین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت تخنیکی و مسلکی، به منظور مدیریت مؤثر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۴
Background image

پروژه بزرگ آبیاری به ارزش نزدیک به ۹.۱ میلیون افغانی در ولسوالی جانی‌خیل پکتیکا به بهره‌برداری سپرده شد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا، در هماهنگی تخنیکی مؤسسه «هیلتو» و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، یک پروژه مهم و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

بازگشت به خبرها