رئیس غله جات وزارت زراعت در کنفرانس بین الملی توسعه زنجیره ارزش گندم و برنج اشتراک کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۱ - ۱۱:۳۳
رئیس غله جات وزارت زراعت در کنفرانس بین الملی توسعه زنجیره ارزش گندم و برنج اشتراک کرد

۱۱ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
محمد اکبر وزیری رئیس توسعه غله جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به نماینده‌گی از این وزارت در کنفرانس بین الملی، که پیرامون توسعه زنجیره ارزش گندم و برنج، تلفات مواد غذایی، استراتیژی‌های ضایعات در منطقه، که کشور ترکیه برگزار گردیده اشتراک کرد.
این کنفرانس  در شهر انکارا کشور ترکیه از طریق دفتر سازمان اسلامی برای امنیت غذای (IOFS) دایر گردیده و ‌نماینده‌گان کشورهای بنگلادشی، قزاقستان، تاجیکستان، موراکو، پاکستان، قطر، ترکیه، تونس و مصر  در این کنفرانس اشتراک کردند.
کنفرانس متذکره  بتاریخ ۲۹ نوامبر  به  هدف بحث روی چگونگی تنظیم زنجیره ارزش گندم و برنج، کاهش تلفات مواد غذایی  و استراتیژی‌های ضایعات در منطقه دایر گردید و قرار است تا چند روز آینده جریان داشته باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها